Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ο Άρειος Πάγος απαντά για το πόσα ζώα μπορούμε να έχουμε στο σπίτι μας!


Μια απόφαση του Άρειου Πάγου αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα!......
Μέχρι πρόσφατα αυτό που ίσχυε σύμφωνα με το Νόμο 3170/2003 και το άρθρο 6 ήταν το εξής:

Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα, ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος.
Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λ.π.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ 240 Α) και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Όσον αφορά στις μονοκατοικίες με ζώα, συχνά οι Υγειονομικες Υπηρεσιες εφάρμοζαν και το άρθρο 17 παρ.1, και 23 της υπ`αριθ. Υ1β/2000/1995 Υγειονομικής Διατάξεως που τονίζει οτι δεν επιτρέπονται πάνω από 2 ζώα σε μονοκατοικιες.

Πριν λίγο καιρό όμως ο Αρειος Πάγος, πήρε μια απόφαση που δικαίωσε φιλόζωη Θεσσαλονικιά και στο πρόσωπό της όλους τους φιλόζωους Έλληνες. Η γυναίκα που φαίνεται πως διατηρούσε 10 γάτες στην αυλή της μονοκατοικίας της, αθωώθηκε και όπως φαίνεται από αυτή την απόφαση κρίθηκε τελεσίδικα το θέμα του αριθμού των ζώων που μπορεί κάποιος να έχει στην μονοκατοικία του, στον αύλειο περιφραγμένο χώρο της και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει πλέον περιορισμός των ζώων.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια