Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πλύνε το σκύλο σου με 10 δολλάρια!


Μέχρι τώρα ο τρόπος να κάνεις μπάνιο το σκύλο σου ήταν είτε να τον βάλεις στη μπανιέρα σου είτε να τον πας σε κομμωτήριο σκύλων.......
Η Jane Browm όμως ως ιδιοκτήτρια σκύλων δεν ήθελε το μπάνιο της να γεμίζει τρίχες και αφρούς κάθε φορά που έκανε μπάνιο τα σκυλιά της. Έτσι έκανε την ιδέα της..πραγματικότητα.

Ανοιξε το ''Dogs n Suds'', ένα ''πλυντήριο'' σκύλων στη Santa Rosa. Τα εγκαίνια έγιναν στις 8 Ιανουαρίου και οι επισκέπτες της έμειναν έκπληκτοι με το όμορφο περιβάλλον. Ειδικοί χώροι για να κάνεις μπάνιο το σκύλο σου, λάστιχα,ζεστό ή κρύο νερό, σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες με ό,τι μυρωδιά μπορείς να φανταστείς, φρεσκοπλυμμένες πετσέτες και στεγνωτήρες! Μπορείς ακόμα να καθαρίσεις τα αυτιά του σκύλου, να κόψεις τα νύχια του και να του βάλεις φιογκάκια!


Το εισιτήριο για τα μικρά σκυλιά είναι 10 δολλάρια και για τα πιο μεγάλα και μακρύτριχα 23 δολλάρια ενώ προσφέρεται δωρεάν μπάνιο σε όσα σκυλιά είναι υιοθετημένα από το τοπικό καταφύγιο αδέσποτων.

Μια τέλεια βόλτα για ολόκληρη την οικογένεια, όπου μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα του μπάνιου του σκύλου, κάνοντας το οι ίδιοι μπάνιο!

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια