Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Η Justice προσπαθεί να γίνει καλά μετά από πυρκαγιά


Οι κτηνίατροι της Calgary Humane Society αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε σκύλο με σοβαρά εγκαύματα και να μην του κάνουν ευθανασία.......
Η 2χρονη Justice είναι ένα Staffordshire terrier και βρισκόταν στο κλουβί της έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της. Της είχαν βάλει μια σόμπα για να την κρατά ζεστή, όμως το πλαστικό έλιωσε και η κουβέρτα άρπαξε φωτιά!

Ολο το σώμα του ζώου έχει εγκαύματα ενώ έχουν καεί και οι πατούσες της.

Η κατάσταση της είναι σταθερή μετά από πολλή φροντίδα και φάρμακα από την φιλοζωϊκή οργάνωση, όπου μεταφέρθηκε την Παρασκευή.

Ο ιδιοκτήτης της αρχικά αρνήθηκε ότι ήταν δικό του το σκυλί(!) και του επεβλήθηκε πρόστιμο 750 δολλαρίων γιατί δεν είχε άδεια ιδιοκτησίας σκύλου.

Το ζώο θα χρειαστεί πολλά μοσχεύματα και πολλαπλές εγχειρήσεις για να γίνει ξανά καλά. Σε όλο της το σώμα έχει εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού.

Οι εθελοντές προειδοποιούν όσους βάζουν ανάλογες συσκευές κοντά στα ζώα τους, να σιγουρεύονται ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια