Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Βουλγαρία εναντίον Γερμανίας: Μήλον της έριδος μια ανάπηρη σκυλίτσα


Την ιστορία της Mima την δημοσιεύσαμε στο adespoto.gr τον Ιούνιο του 2010. Η σκυλίτσα από τη Βουλγαρία είχε κακοποιηθεί άσχημα(φωτό αριστερά) και κάποιος της έκοψε και τα τέσσερά της πόδια!......
Από τότε μια ομάδα φιλόζωων είχαν κινήσει γη και ουρανό για να τη βοηθήσουν να ξαναπερπατήσει με τεχνητά άκρα αλλά και να τιμωρηθεί ο ένοχος, να μαθευτούν τα εγκήματα αυτά που γίνονται τόσο στη Βουλγαρία όσο και στη Σερβία.

Η Violeta Dobreva η οποία είχε φιλοξενήσει την Μίμα για 2 εβδομάδες πήγε στο δικαστήριο της Βουλγαρίας, το οποίο της επέτρεψε να ασκήσει αγωγή κατά της ΓερμανοΒουλγαρικής ΜΚΟ για τα αδέσποτα ζώα και να ζητήσει πίσω...την κηδεμονία της Μίμα!
Απαιτεί να επιστρέψει η Μίμα στη Βουλγαρία παρότι ζει εδώ και 9 μήνες στη Γερμανία, με τη νέα της οικογένεια!

Οι φίλοι της Μίμα, απο το group Justice for Mima, που παρακολουθούν την υπόθεση της σκυλίτσας από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε, μαζεύουν υπογραφές για να παραμείνει η Μίμα στη Γερμανία και διαμαρτύρονται έντονα, αφού το ζώο έλαβε πάρα πολύ φροντίδα, απ όταν βρέθηκε το Μάρτιο του 2010 βασανισμένη, σε χωριό της Βουλγαρίας, με τα τέσσερα πόδια της κομμένα λόγω διαμάχης με τους γείτονες !!!

Μετά απ όλα όσα πέτασε πρέπει να την αφήσουν ήσυχη στην οικογένεια όπου ζει, με αγάπη και προσοχή. Μάλιστα η οικογένεια που την υιοθέτησε έχει άλλα 6 ανάπηρα σκυλιά και γάτες, επίσης υιοθετημένα από τη Βουλγαρία. Η Eva Linkogel που την υιοθέτησε κατάφερε να την κάνει να ξανα εμπιστευτεί τους ανθρώπους και την προσέχει από τις 24/7.


(Η Μίμα σήμερα, στη Γερμανία)


Μάλιστα οι φίλοι της Μίμα αναφέρουν ότι η Dobreva τους εξαπάτησε και έκλεψε τα 8000 δολλάρια που είχαν δωριστεί μέσω Chip In για το σκυλί και τα απαιτούν πίσω, να δοθούν σε 2 ΜΚΟ που βοηθούν ζώα στη Βουλγαρία.

Η Dobreva κρατά αυτά τα χρήματα παρότι έχει σταματήσει να πληρώνει οποιοδήποτε έξοδο για τη Μίμα από τον Αύγουστο του 2010.

Η Dobreva με γράμμα που έστειλε στις 21/4/2010 ζητά πίσω την Μίμα ενώ οι φιλόζωοι του facebook που έχουν φωτογραφίες για τη ζωή της Μίμα τώρα και έχουν πολεμήσει για να τιμωρηθεί ο ένοχος δεν μπορούν να καταλάβουν την εγωιστική αυτή συμπεριφορά της Βουλγάρας.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια