Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πρώην παίκτης του ράγκμπι δώρισε το ποσό για το σκύλο-οδηγό που χρειάζεται 9χρονος


Ο διάσημος πρώην παίκτης του ράγκμπι Brent Jones διάβασε στην εφημερίδα την ιστορία του άρρωστου παιδιού , που χρειαζόταν σκύλο-οδηγό. Αποφάσισε να τον βοηθήσει και δώρισε μια επιταγή 10.000 δολλαρίων στην οικογένεια του 9χρονου, ώστε να αγοράσουν τον ειδικό σκύλο.......
Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής δήλωσε ότι όσο διάβαζε την ιστορία, τόσο σκεφτόταν πόσο εκπληκτικό παιδί είναι ο Louis Navin.

Ο πατέρας του μικρού έμεινε άφωνος όταν έμαθε για την δωρεά.

Μέχρι σήμερα ο μικρός κοιμόταν με τους γονείς του ώστε να χρησιμοποιήσουν τους ειδικούς μαγνήτες σε περίπτωση επιληπτικής κρίσης. Αυτό όμως πλέον θα το αναλάβει ο ειδικός σκύλος, που θα φορά μαγνητικό κολλάρο ώστε να τραβά τα έντονα ρεύματα από τον εγκέφαλο του παιδιού.

Εκτός από τον διάσημο ποδοσφαιριστή, πολλοί ακόμα δώρισαν χρήματα στην οικογένεια, που έχει άλλα 6 παιδιά. Μάλιστα, για το ποσό των 10.000 δολλαρίων που απαιτείται για το σκύλο, ενδιαφέρθηκε να το δωρίσει και ο Mark Woodward, διευθυντής της εταιρείας E2Open αλλά τον πρόλαβε...ο Jones!!!

O σκύλος αυτός δεν θα αλλάξει απλά τη ζωή του αγοριού. Θα αλλάξει την ζωή όλης της οικογένειάς του!, δήλωε ο Jones.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια