Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις για το Παγκόσμιο Έτος Κτηνιατρικής


Εν αρχή ήν... οι Βερσαλλίες, γενέτειρα του κτηνιατρικού επαγγέλματος πριν από 250 χρόνια. Εκεί, σήμερα, αρχίζουν επίσημα οι ευρωπαϊκές εκδηλώσεις με επίσημο ομιλητή τον επίτροπο Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών, John Dalli. ......
Μετά θα μπουν στο «χορό» πολλές ευρωπαϊκές πόλεις που θα γιορτάσουν με πληθώρα εκδηλώσεων το επετειακό Παγκόσμιο Έτος Κτηνιατρικής.

Για τον εορτασμό της επετείου και την ανάδειξη του πολυεπίπεδου ρόλου των κτηνιάτρων στο ευρύ κοινό έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους φέτος η Γενική Διεύθυνση Υγείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την Υγεία των Ζώων (ΟΙΕ) που πρωτοστατούν στο όλο εγχείρημα.

«Οι κτηνίατροι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία της υγείας των ζώων και την αντιμετώπιση των διατροφικών κρίσεων τα τελευταία 20 χρόνια και είναι απολύτως δίκαιο να αναγνωρίσουμε τον καίριο ρόλο που διαδραματίζουν στην προστασία της τροφικής αλυσίδας, τόσο σήμερα όσο και για τις μελλοντικές γενιές» δήλωσε ο Bernard Goethen, αναπληρωτής γενικός διευθυντής για την Τροφική Αλυσίδα της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών, επισημαίνοντας ότι «το Παγκόσμιο Έτος Κτηνιατρικής αποτελεί ευκαιρία για να υπογραμμιστεί η σημασία που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δίνει στο κτηνιατρικό επάγγελμα και στη συμβολή του στην κοινωνία, διασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε όλο τον κόσμο».

Τους ποικίλους ρόλους των κτηνιάτρων και την επίδραση της δουλειάς τους στη ζωή των ανθρώπων αναδεικνύουν έξι βίντεο που με γενικό τίτλο «Vets in Your Daily Life» (Κτηνίατροι στην Καθημερινότητά Σας) παρουσιάζουν έξι βασικά θέματα: κτηνοτροφία, κατοικίδια ζώα, διαχείριση κρίσεων, επισιτιστική ασφάλεια, ασφάλεια τροφίμων και ζωονόσοι.

Βίντεο σημαντικά, όπως τόνισε η Maria Zampaglione, επικεφαλής της Μονάδας Επικοινωνίας του OIE, καθώς επιδεικνύουν έμπρακτα στο ευρύτερο κοινό ότι οι κτηνιατρικές υπηρεσίες συνιστούν παγκόσμιο δημόσιο αγαθό.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια