Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Αυστραλία: Μετά την πλημμύρα, ξαναβρήκαν το 14 ετών σκυλί τους!


Αφού έχασαν σχεδόν τα πάντα στις πλημμύρες, η οικογένεια Butcher είχαν πάρει απόφαση ότι έχασαν για πάντα και το 14 ετών σκυλί τους, τον Rue. Μετά τον πανικό που επικράτησε όταν έπρεπε να εκκενώσουν το σπίτι τους στο Rocklea, μια από τις πληγείσες περιοχές της Αυστραλίας, ο Rue το έσκασε.
Έψαχναν για ώρες να τον βρουν στο δρόμο αλλά κάποια στιγμή εγκατέλειψαν τις προσπάθειες.......
Κάποια στιγμή η RSPCA άφησε μήνυμα στο τηλεφωνή τους και τους είπαν ότι βρήκαν το σκύλο τους! Ελεγαν όμως ότι θα πρέπει να εκκενώσουν το καταφύγιο ενώ το μήνυμα έφτανε με καθυστέρηση λόγω βλάβης της Vodafone.

Όταν κάλεσαν πίσω, το καταφύγιο είχε ήδη εκκενωθεί, κανείς δεν απαντούσε.

Εψαξαν στο internet μέχρι που βρήκαν άλλο τηλέφωνο και τελικά έμαθαν ότι όλα τα ζώα φιλοξενήθηκαν σε άλλα καταφύγια, όμως κανένα δεν είχε κάποιο σκυλί που να μοιάζει στην περιγραφή του Rue, που είχε χάσει κολλάρο και ταυτότητα...

Τελικά μετά από 5 μέρες αναζήτησης βρήκαν τον Rue σε ένα καταφύγιο 80 χιλιόμετρα έξω από την περιοχή τους.
Τον πρόσεχαν μάλιστα ιδιαίτερα, αφού ήταν ηλικιωμένος και αγαθός.

Τα παιδιά της οικογένειας δεν είπαν στην ηλικιωμένη μητέρα τους ότι βρήκαν τον σκύλο. Τον πήγαν πίσω στο σπίτι και όταν πλησίαζαν, τον άφησαν ελεύθερο,να τρέξει προς το μέρος της.

Το βλέμμα της όταν τον είδε, ήταν απλά υπέροχο. Δεν σταμάταγε να τον αγκαλιάζει και να παίζει μαζί του (φωτό).

Το καταφύγιο Animal Welfare League Queensland φιλοξενεί αυτή τη στιγμή πάρα πολλά ζώα, από άλλα καταφύγια που εκκενώθηκαν και ζητούν βοήθεια τόσο για να ξαναβρεθούν τα ζώα με τους ιδιοκτήτες τους όσο και για υιοθεσίες.

Στις 15/1 είχαν 142 ζώα (σκυλιά, γάτες, κουνέλια, πουλιά και κότες) και όλα στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν και έχουν microchip ενώ άλλα 130 ζώα είναι σε σπίτια φιλοξενίας για να αναρρώσουν από ασθένειες ή τραυματισμούς.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια