Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γιορκσάιρ προκαλεί τρόμο...στους ταχυδρόμους!


Είναι το....κτήνος του Dorset Gardens. Ένα ζώο τόσο επιθετικό και εχθρικό που τα...Βασιλικά Ταχυδρομεία σταμάτησαν τις παραδόσεις γραμμάτων σε όλη την οδό!Οι ταχυδρόμοι και οι κάτοικοι έχουν τρομοκρατηθεί ενώ το τοπικό συμβούλιο απείλησε με έξωση τους ιδιοκτήτες του σκύλου, αν δεν το δώσουν αλλού!......
Το τρομερό σκυλί δεν είναι ούτε ροτβάιλερ, ούτε πιτ μπουλ αλλά ένα μικρό Γιορκσάιρ, 6 ιντσών που ακούει στο όνομα Πέγκυ!

Οι ταχυδρόμοι αρνούνται να παραδώσουν γράμματα στο συγκεκριμένο σπίτι εδώ και 6 εβδομάδες, αφού ένας από αυτούς δέχτηκε πολλές φορές επίθεση από το 9χρονο σκυλάκι, για το οποίο όμως οι ιδιοκτήτες λένε ότι είναι πολύ γλυκό και καλοαναθρεμμένο.

Μαζί όμως με την οικογένεια Joyce, την πληρώνουν και οι υπόλοιποι κάτοικοι αφού αναγκάζονται να πάνε να πάρουν τα γράμματά τους από το κοντινότερο ταχυδρομείο. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί για τις...επιθέσεις, όμως δεν υπάρχουν αποδείξεις, ούτε αίμα ή πληγές!

Η 19χρονη κόρη της οικογένειας παραδέχεται ότι η σκυλίτσα γρυλίζει στους ταχυδρόμους όμως θεωρεί γελοίο κάποιος μεγαλόσωμος άνδρας να φοβάται ένα τόσο μικρό σκυλάκι.

Μπορούμε να την βάζουμε μέσα όταν έρχεται ο ταχυδρόμος, αλλά όχι να απαιτούν να την δώσουμε σε άλλη οικογένεια!, λέει.

Οι ταχυδρόμοι πάντως της Αγγλίας λένε ότι όταν πληροφορηθούν ότι το σκυλί απομακρύνθηκε, τότε θα ξαναρχίσουν να πηγαίνουν γράμματα στη γειτονιά αυτή.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια