Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Πολιτικός πυροβολεί ελάφι και το δείχνει στην τηλεόραση!


Η πρώην κυβερνήτης της Αλάσκα, Sarah Palin, εμφανίστηκε να πυροβολεί ένα Καριμπού στο show της, Sarah Palin's Alaska .......
H PETA ενημερώθηκε μέσω email από έναν blogger και μέσα σε 6 λεπτά από την προβολή της σκηνής, ο αντιπρόεδρος της PETA, Dan Mathews, δήλωσε:
''Φαίνεται ότι η Σάρα νομίζει ότι οι άνθρωποι θα δουν το βαρετό show της αν δείχνει βία και αίμα. Δυστυχώς όμως τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν τόσο νεκρά όσο και τα καημένα ζώα που πυροβολεί!''.

Αυτό το λάθος της Palin θεωρείται ότι ίσως της στοιχίσει την υποψηφιότητα της, που θέλει να θέσει , για πρόεδρος των ΗΠΑ!

Ακόμα και αν κάποιος είναι κυνηγός, δεν σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να δείχνει στο κόσμο πώς πυροβολεί ένα ζώο στην καρδιά, λένε οι φιλόζωοι.

Η Palin έγραψε στο προφίλ της στο Facebook ότι δεν καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο κακό το κυνήγι.
''Αν δεν έχετε φορέσει δερμάτινα παπούτσια, αν δεν κάθεστε σε δερμάτινο καναπέ, αν δεν τρώτε κρέας, τότε να μιλάτε για το σημερινό επεισόδιο'' έγραψε με
αρκετό θράσος. Πρόσθεσε ότι παραμένει υπερήφανη και δεν ανέχεται την αντι-κυνηγετική υποκρισία!!!



Στο video που ακολουθεί μπορείτε να καμαρώσετε την αθλιότητα της Palin η οποία δηλώνει υπερήφανη για το κατόρθωμα της ενώ το ζώο ακόμα ανασαίνει, πυροβολημένο, στο έδαφος...


Video from Adespoto.tv.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια