Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Αποκεφάλισε τη γάτα του γείτονά του


Στην Ολύμπια(ΗΠΑ), ένας άνδρας αποκεφάλισε την γάτα του γείτονα του!......
Ο 30χρονος Dameon Ray Parker κατηγορείται για κακοποίηση ζώου σε 1ο βαθμό, αφού αποκεφάλισε μία γάτα με ένα μεγάλο μαχαίρι, σύμφωνα με τους υπαλλήλους για τα ζώα.
Στις 18 Νοεμβρίου μια γυναίκα είδε τον Parker να κρατά τη γάτα από το σβέρκο της και να την πηγαίνει στην πίσω αυλή του. Λίγα λεπτά αργότερα τον είδε να φεύγει κρατώντας ένα μαχαίρι που έσταζε αίμα. Η ίδια ανακάλυψε το ακέφαλο σώμα της γάτας
θαμμένο και κάλεσε την Αστυνομία, η οποία μαζί με τους αρμόδιους της φιλοζωϊκής, εξέδωσαν ένταλμα έρευνας.

Στο σπίτι του δράστη βρήκαν το μαχαίρι, ταινία αυτοκόλλητη και το κεφάλι της γάτας. Ο Parker παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη γάτακαι τον συνέλαβαν. Ο δράστης έδεσε τη γάτα με σχοινί για να είναι ακίνητη και στη συνέχεια της έκοψε το κεφάλι.

Η νεκροψία έδειξε ότι η γάτα ήταν ζωντανή όταν την αποκεφάλισε και σύμφωνα με τον κτηνίατρο της προκλήθηκε αναμφισβήτητα σοβαρός και εκτεταμένος πόνος, που οδήγησε στο θάνατο.

Ο Parker μάλιστα είχε γράψει στο facebook τι έκανε και ρώταγε αν θέλει κανείς το κεφάλι της γάτας! Τα στοιχεία αυτά επίσης θα χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο εναντίον του.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια