Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Έχουν και τα σκυλιά των star προβλήματα...


Την Κυριακή έκανε πρεμιέρα το νέρο ριάλιτι με θέμα την ζωή του David Hasselhoff, του κάποτε ωραίου ναυαγοσώστη του Baywatch.......
Ο ηθοποιός ζει με τις δύο κόρες του και έχει απασχολήσει τα μέσα αφού έχει πρόβλημα με το αλκόολ. Είχε μάλιστα διαρρεύσει ένα βίντεο όπου η κόρη του προπαθούσε να τον κάνει να συνέλθει και αυτός σερνόταν στο πάτωμα λέγοντας ασυναρτησίες.

Σε μια προβληματική οικογένεια, όπως σχολιάσει ο δημοσιογράφος-κριτικός, πώς θα μπορούσε ο σκύλος να είναι φυσιολογικός;Ο Hasselhoff έχει ένα Yiorkshire που είναι υπό θεραπεία από ειδικό ψυχολόγο ζώων αφού έχει εμμονή με μπαλάκια του τένις!!!

Στο επεισόδιο της Κυριακής, το σπίτι του Hasselhoff επισκέφθηκε ο γιατρός του σκύλου, αφού τον κάλεσε η κόρη του ηθοποιού.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια