Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Και το Austin απαγόρευσε την πώληση σκύλων και γατών από pet shops!


Στην προσπάθεια να γίνει πόλη χωρίς ευθανασίες, το δημοτικό συμβούλιο του Austin ενέκρινε εντολή που ορίζει πρόστιμα για όσους εκτρέφουν και πωλούν παράνομα, ζωντανά ζώα όπως σκυλιά και γάτες.......
Σύμφωνα με την οδηγία,είναι παράνομη η πώληση και εκτροφή ζωντανών ζώων σε εμπόρους ζώων με μόνο σκοπό την δημιουργία κέρδους.

Η οδηγία εξαιρεί το Καταφύιο ζώων της περιοχής και οποιαδήποτε μη κερδοσκοπική-φιλοζωϊκή οργάνωση που μπορεί να δίνει ζώα για υιοθεσία.

Ελάχιστο πρόστιμο για τους παραβάτες: 200 δολλάρια για κάθε ζώο που πουλάνε και παραβιάζουν τους περιορισμούς του εμπορίου ζώων.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα και είναι αποτέλεσμα προσπαθειών που ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2008 για να απαγορευτεί το εμπόριο σκύλων και γατών. Τον Ιούνιο του 2010 κατέληξαν σε ψήφισμα που αποφάσιζαν να δρομολογήσουν την απαγόρευση πώλησης σκύλων και γατών στα pet shops της πόλης!

Από τον Αύγουστο δεν υπάρχει μαγαζί που να πουλά ζώα στην πόλη.

Μετά από το Μιζούρι, το Σικάγο και πολλές περιοχές των ΗΠΑ, πλέον και το Austin απαγορεύει την πώληση ψυχών σε καταστήματα. Η Ελλάδα πότε;

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια