Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Η πρωϊνή βόλτα μπορεί να αρρωστήσει το σκύλο μας


Σύμφωνα με κτηνιάτρους, είναι καλύτερα να μην βγάζετε το σκύλο σας βόλτα τις πρώτες πρωϊνές ώρες, όταν το κρύο είναι ακόμα τσουχτερό, αφού υπάρχει κίνδυνος να αρρωστήσουν.......
Αφορμή για τη δήλωση αυτή στάθηκαν 12 περιστατικά σκύλων που αρρώστησαν με εμετό και ναυτία αλλά και η έξαρση του Παρβοϊού που παρατηρήθηκε στην περιοχή CHANDIGARH στην Ινδία.

Οι κτηνίατροι συμβουλεύουν να μην βγάζετε το σκύλο σας βόλτα πολύ πρωϊ και να του δίνετε φαγητό πλούσιο σε πρωτεϊνες ώστε να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Τα κουτάβια είναι τα μεγάλα θύματα του κρύου, αφού μπορούν να επιβιώσουν μόνο σε θερμοκρασίες από 25 βαθμούς και πάνω. Προσφέρετε ένα ζεστό μέρος στα κουτάβια και παρακολουθείστε τα ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να βεβαιωθείτε ότι είναι καλά.

Ο κτηνίατρος Dr HS Grover λέει ότι τα σκυλιά είναι τόσο επιρρεπή στις μολύνσεις του πνεύμονα και του αναπνευστικού όσο και οι άνθρωποι. Γι αυτό μην τα αφήνετε για πολύ έξω στο κρύο και τηρήστε τους εμβολιασμούς τους.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια