Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon 14 σκυλιά κατασχέθηκαν από παράνομη εκτροφέα


14 σκυλιά κατασχέθηκαν από παράνομο εκτροφέα αφού βρέθηκαν άρρωστα και λιπόβαρα.......
Οι ερευνητές της Humane Society of the Pikes Peak Region Cruelty Investigators κατάσχεσαν 9 Γερμανικούς Ποιμενικούς και 4 κουτάβια από το ''εκτροφείο''-puppy mill Denali Kennels, που ανήκει στην Jennifer Hobbs Butler και τον Robert Butler.

Η ίδια γυναίκα είχε καταδικαστεί το 2006 για 5 περιπτώσεις κατηγορίας για κακοποίηση ζώων και τότε είχαν κατασχεθεί 5 άλογα από το χώρο της στο El Paso. Το δικαστήριο την είχε διατάξει να δώσει σε οικογένειες όλα τα ζώα που είχε, εκτός από τα σκυλιά της τα οποία χρησιμοποιούσε για εκτροφή. Ήταν υπό 3ετη επιτήρηση αλλά την παραβίασε
και καταδικάστηκε σε ακόμα 3 χρόνια επιτήρησης.

Οι ερευνητές παρακολουθούσαν την υπόθεση από το 2006 και επισκέπτονταν συχνά την οικία της γυναίκας. Πρόσφατα ανακάλυψαν τα 9 σκυλιά που ήταν υποσιτισμένα και άρρωστα και τα κατέσχεσαν στις 16/12. Tα σκυλιά πιστεύεται ότι πωλούνταν μέσω Διαδικτύου, παρότι δεν θύμιζαν σε τίποτα καθαρόαιμα λυκόσκυλα.

Πλέον ερευνάται η υπόθεση εκ νέου ώστε να αποφασιστεί τι κατηγορίες θα αποδοθούν και πάλι στην ''εκτροφέα''.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια