Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

PostHeaderIcon Κουδουνάκι γάτας VS πουλιά: 1-0!


Γνωρίζετε ότι το κουδουνάκι στο κολλάρο της γάτας σας εκτός από διακοσμητικό σκοπό (αλλά και για να την ακούτε) έχει σαν πρώτη αποστολή την προειδοποίηση των πουλιών ότι η γάτα τα πλησιάζει?

Αυτή τουλάχιστον ήταν η λογική των πρώτων κουδουνιών για γατοκολλάρα που κατασκευάστηκαν. Πλέον όμως οι παμπόνηρες γάτες μαθαίνουν να περπατούν χωρίς να προκαλούν μεγάλο θόρυβο με το κουδουνάκι και έτσι σκοτώνουν περισσότερα πουλιά που δεν προλαβαίνουν να το σκάσουν!

Αυτό απέδειξαν μετά από έρευνά τους παρατηρητές της άγριας φύσης και καλούν τους ιδιοκτήτες ζώων στην Αγγλία να αλλάζουν συχνότερα τα κουδουνάκια της γάτας με νέα, πολύχρωμα κολλάρα που να έχουν κουδουνάκια που προκαλούν αρκετά έντονο ήχο!!!! Οι ομάδα Ορνιθολόγων της Αγγλίας BTO ζητά από τους ιδιοκτήτες γατών να μην της αφήνουν έξω να κυνηγούν πουλιά καθώς σκοτώνουν περίπου 55 εκατομμύρια πουλιά κάθε χρόνο και ευθύνονται για την δραματική μείωση των σπουργιτιών !

Υπολογίζεται ότι υπάρχουν 9 εκατομμύρια γάτες στην Αγγλία και έχει ξεσπάσει διαμάχη.
Αλλοι υποστηρίζουν ότι είναι καλό να θανατώνονται μερικά πουλιά γιατί δεν μπορούν να βρουν όλα τροφή με αποτέλεσμα να κλέβουν από χωράφια καλλιέργειας ενώ οι ορνιθολόγοι θεωρούν ότι πρέπει να προστατευτούν με κάθε τρόπο αφού ούτως ή άλλως οι γάτες τα σκοτώνουν για παιχνίδι και όχι για την επιβίωσή τους.


Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια