Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

PostHeaderIcon Χάθηκε γάτα σε πτήση της Air Canada


Οικογένεια απ το Ralston αποφάσισε να μετακομίσει και άφησαν προσωρινά τη γάτα τους, ονόματι Dusty, στην γιαγιά τους. Η γάτα θα πετούσε με πτήση της Air Canada.

Οταν όμως έφτασαν στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν την 12χρονη γατούλα τους, σοκαρίστηκαν καθώς με το που σήκωσαν το κλουβί μεταφοράς της απ τον ιμάντα των αποσκευών, άνοιξε στα δύο και είδαν ότι ήταν άδειο.

Τα μισά από τα ειδικά κουμπώματα του κλουβιού ήταν ανοιχτά ή σπασμένα ενώ οι αρμόδιοι υπάλληλοι θεωρούν ότι η γάτα το σκασε κατά την αλλαγή αεροπλάνου που έγινε στο Μόντρεαλ. Μάλιστα ένας υπάλληλος είδε τον Dusty στο χώρο αποσκευών να προσπαθεί να κόψει με τα δόντια του τους ιμάντες γύρω από το κλουβί του.

Η οικογένεια όμως δηλώνει απογοητευμένη, καθώς και οι βαλίτσες τους ήταν και αυτές αρκετά χτυπημένες και εξοργίστηκαν με το γεγονός ότι προφανώς το κλουβί με το ζωντανό ζώο πετάχθηκε άτσαλα.

Η γκρίζα Βρετανική γάτα ανήκει στην οικογένεια τα τελευταία 10 χρόνια και δεν έχει ζήσει ποτέ έξω, παρά μόνο μέσα στο σπίτι ενώ είναι και πολύ φοβιτσιάρα.

H Air Canada προσέλαβε ειδικούς χειριστές ζώων που τοποθέτησαν ειδικές παγίδες με την ελπίδα να βρεθεί το ζώο.

Παρότι δήλωσαν ότι είναι κάτι πολύ σπάνιο, τον Αύγουστο του 2009, άλλο ζευγάρι είχε μηνύσει την Air Canada έναντι 5 εκατομ. δολλαρίων καθώς έχασαν μια απ τις 5 γάτες τους.


Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια