Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

PostHeaderIcon Ετοιμάζουν πάρκο για σκύλους με χρήματα από δωρεές!


Στο Salisbury, το καλοκαίρι, θα ξεκινήσει η κατασκευή ενός πάρκου για σκύλους όπου θα μπορούν να τρέχουν και να παίζουν ελεύθεροι.

Ο Δήμος παραχώρησε μέρος του Δημοτικού Πάρκου και το έργο θα κοστίσει περίπου 30.000 δολλάρια.

Θα χωριστεί σε δύο εκτάσεις, μια για μεγάλα σκυλιά και μια για μικρότερα. Φυσικά γύρω γύρω θα υπάρχει περίφραξη, ύψους 2 μέτρων και θα τοποθετηθούν νέα δέντρα για σκιά.

Το πάρκο θα ονομαστεί Frances J. Tilghman Memorial Dog Park, στη μνήμη της Martha Frances, μιας εκ των ιδρυτών του Κυνολογικού Ομίλου και προέδρου της φιλοζωϊκής. Επίσης, ήταν και αντιπρόσωπος για τα ανάπηρα ζώα που χρειαζόντουσαν καροτσάκι. Ο άντρας της και ο γιος της δώρισαν 25000 δολλάρια για το πάρκο. Ακολούθησαν δωρεές 10000 δολλαρίων από το περιβαλλοντικό ταμείο της περιοχής και 5500 δολλάρια από δωρεές πολιτών που θέλουν να πηγαίνουν με τα σκυλιά τους στο πάρκο.

Παράδειγμα προς μίμηση και για τη χώρα μας που δεν έχουν καλά καλά τα παιδάκια χώρο να τρέξουν και να αθληθούν, πόσο μάλλον τα τετράποδα στα οποία απαγορεύεται αυθαίρετα η είσοδος


Πηγή:
Adespoto.Gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια