Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon On-line bazaar για τα αδέσποτα της Ρόδου

On-line bazaar για τα αδέσποτα της ΡόδουΚαινούρια και ελαφρώς μεταχειρισμένα κοσμήματα, βιβλία, πορτοφολάκια, λουράκια ακόμα και πολυθρόνες σας περιμένουν στο on-line (διαδικτυακό) παζάρι που διοργανώνουν οι εθελοντές του Κυνοκομείου Ρόδου.
......
Με σύνθημα ''Δεν χρειάζεται να μένετε στη Ρόδο για να βοηθήσετε τα αδέσποτα του νησιού'' οι νεαρές εθελόντριες μαζεύουν αντικείμενα σε καλή κατάσταση και τα προβάλλουν μέσω της σελίδας του Κυνοκομείου Ρόδου στο facebook.

Σε πολύ χαμηλές τιμές, μπορείτε να αποκτήσετε όποιο αντικείμενο επιθυμείτε, αφού αποστέλλονται ταχυδρομικά σε όλη την Ελλάδα ενώ η παράδοση στη Ρόδο είναι δωρεάν.

On-line bazaar για τα αδέσποτα της ΡόδουOn-line bazaar για τα αδέσποτα της Ρόδου


Τα έσοδα από κάθε πώληση συγκετρώνονται αποκλειστικά για τις ανάγκες των αδέσποτων που φροντίζει η Φιλοζωϊκή της ΡΣύνδεσμοςόδου η οποία και διαχειρίζεται με πολύ μεγάλη προσπάθεια το Δημοτικό Κυνοκομείο Ρόδου.

Υποστηρίξτε την προσπάθεια τους! Αγοράστε κάτι που σας αρέσει ή προσφέρετε παλιά σας αντικείμενα!

Δείτε τα διαθέσιμα αντικείμενα ΕΔΩ.

Πληροφορίες-παραγγελίες: email nic_lola@yahoo.com, τηλ 6943639328


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3337:on-line-bazaar-gia-ta-adespota-tis-rodoy&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια