Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Greek Animal Rescue : Τρέχουμε τον Μαραθώνιο Αθηνών για τα Αδέσποτα και Κακοποιημένα Ζώα στην Ελλάδα

Greek Animal Rescue : Τρέχουμε τον Μαραθώνιο Αθηνών για τα Αδέσποτα και Κακοποιημένα Ζώα στην Ελλάδα
Για τα αδέσποτα και κακοποιημένα ζώα στην Ελλάδα καθώς και για την υποστήριξη του έργου του Greek Animal Rescue τρέχουμε τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στις 13.11.2011.
......
Η ομάδα "Team GAR" αποτελείται από τέσσερις Έλληνες και ένα Βρετανό δρομέα με βασικό συνδετικό κρίκο την αγάπη και ευαισθητοποίηση απέναντί στα ζώα.
Ο φιλοζωικός μη κερδοσκοπικός σύλλογος Greek Animal Rescue GAR (No:802243) με έδρα την Μ. Βρετανία ιδρύθηκε το 1989 με σκοπό να βοηθήσει τα ζώα που έχουν ανάγκη υποστηρίζοντας οικονομικά καταφύγια ζώων στην Ελλάδα, στειρώνοντας και προσφέροντας ιατροφαρμακευτική βοήθεια σε τραυματισμένα και κακοποιημένα ζώα και φροντίζοντας για την υιοθεσία όσων το δυνατό περισσότερων ζώων από υπεύθυνους ανθρώπους, συνήθως στην Μ. Βρετανία αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Greek Animal Rescue : Τρέχουμε τον Μαραθώνιο Αθηνών για τα Αδέσποτα και Κακοποιημένα Ζώα στην Ελλάδα
Οι δρομείς:
Βικτώρια Πετρίδου & Χρήστος Ματθαιόπουλος: Είμαστε δυο Έλληνες δρομείς του συλλόγου VRUK (Vegan Runners UK) και αποφασίσαμε να τρέξουμε τον πρώτο μας Μαραθώνιο με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό και να βοηθήσουμε το έργο του GAR (Greek Animal Rescue).

Ζούμε στη Θεσσαλονίκη μαζί με δύο πρώην αδέσποτα ζώα. Μια σκυλίτσα την Bonnie, η οποία μας ακολουθεί με μεγάλη χαρά σε κάθε μας προπόνηση, και μια γατούλα την Ψιψινέλ, η οποία κλείνει τα 10 χρόνια σε μερικές μέρες, αλλά είναι πολύ τεμπέλα για να τρέξει μαζί μας.

Την προσπάθεια μας αποφάσισαν να στηρίξουν ο Paul Loader, Christian Παπαχρυσάνθου και Δημήτρης Τσέγκας.
Ο Paul Loader του συλλόγου VRUK έχει τρέξει τέσσερις μαραθώνιους με τελευταίο τον Brighton Marathon τον Απρίλιο του 2011 σε χρόνο 03.11.08, τον οποίο έτρεξε στη μνήμη του τετράποδου και πολυαγαπημένου του φίλου Ζορμπά. Ο Ζορμπάς ήταν το πρώτο σκυλί που διασώθηκε απο το Greek Animal Rescue και πέρασε πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί με τον Paul. Για περισσότερα από δέκα χρόνια εργάζεται εθελοντικά για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό GAR καθώς και για καταφύγια ζώων στην Ελλάδα. Έχει βοηθήσει να διασωθεί ένας μεγάλος αριθμών ζώων.
Ο Christian Παπαχρυσάνθου θα τρέξει την κλασσική διαδρομή για τρίτη φορά. Ζει στη Ν. Μάκρη με τρία πρώην αδέσποτα σκυλάκια και ασχολείται με την αναρρίχηση και το wind surf.
Ο Δημήτρης Τσέγκας ζει στην Αθήνα και ασχολείται για περισσότερα από είκοσι χρόνια με την χιονοδρομία. Είναι ενεργό μέλος των Ναυτοπροσκόπων και Θα τρέξει τον Μαραθώνιο Αθηνών για πρώτη φορά.
Σελίδα στο Facebook:
http://www.facebook.com/VRforGAR
Σελίδα οικονομικής προσφοράς:
http://www.everyclick.com/vr_for_gar
Greek Animal Rescue:
http://greekanimalrescue.com/
Vegan Runners UK:
http://www.veganrunners.org.uk/
Στοιχεία Επικοινωνίας
Βικτωρία Πετρίδου
Email: victoria.petridou@gmail.com
T: 6955 366712
Facebook page: http://www.facebook.com/VRforGAR
Διεύθυνση: Τ.Θ. 300, Ν. Ρύσιο

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια