Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Τα εμβόλια του σκύλου

Image

Εμβόλιο της Παρβοϊωσης του σκύλου

Το εμβόλιο της Παρβοίωσης του σκύλου γίνεται για πρώτη φορά μεταξύ 1ου και 2ου μήνα της ζωής του ζώου. Το εμβόλιο αυτό επαναλαμβάνεται άλλες 2 φορές με μεσοδιάστημα ενός μηνός. Στη συνέχεια το εμβόλιο επαναλαμβάνεται μία φορά το χρόνο (αναμνηστικός εμβολιασμός) για ολόκληρη τη ζωή του ζώου. Κατά τη στιγμή του εμβολιασμού το ζώο θα πρέπει να είναι απόλυτα υγιές, θα πρέπει δηλαδή να εξετάζεατι σχολαστικά από τον Κτηνίατρο. Το εμβόλιο αυτό κυκλοφορεί στο εμπόριο μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα εμβόλια του σκύλου.
......

Εμβόλιο της νόσου του Carre του σκύλου

Το εμβόλιο της νόσου του Carre του σκύλου γίνεται για πρώτη φορά μεταξύ 1ου και 2ου μήνα της ζωής του ζώου. Το εμβόλιο αυτό επαναλαμβάνεται άλλες 2 φορές με μεσοδιάστημα ενός μηνός. Στη συνέχεια το εμβόλιο επαναλαμβάνεται μία φορά το χρόνο (αναμνηστικός εμβολιασμός) για ολόκληρη τη ζωή του ζώου. Κατά τη στιγμή του εμβολιασμού το ζώο θα πρέπει να είναι απόλυτα υγιές, θα πρέπει δηλαδή να εξετάζεατι σχολαστικά από τον Κτηνίατρο. Το εμβόλιο αυτό κυκλοφορεί στο εμπόριο μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα εμβόλια του σκύλου.

Εμβόλιο της Λοιμ. Εντερίτιδας από Κορωναϊό του σκύλου

Το εμβόλιο της Λοιμ. Εντερίτιδα του Κορωναϊό του σκύλου γίνεται για πρώτη φορά κατά τον 2ο μήνα της ζωής του ζώου. Το εμβόλιο επαναλαμβάνεται άλλη μία φορά μετά από 1 μήνα. Στη συνέχεια το εμβόλιο επαναλαμβάνεται μία φορά το χρόνο (αναμνηστικός εμβολιασμός) για ολόκληρη τη ζωή του ζώου. Κατά τη στιγμή του εμβολιασμού το ζώο θα πρέπει να είναι απόλυτα υγιές, θα πρέπει δηλαδή να εξετάζεατι σχολαστικά από τον Κτηνίατρο. Το εμβόλιο αυτό κυκλοφορεί στο εμπόριο μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα εμβόλια του
σκύλου.

Εμβόλιο των Λεπτοσπειρώσεων του σκύλου

Το εμβόλιο των Λεπτοσπειρώσεων (Leptospira canicola και icteroaemorragie) του σκύλου γίνεται για πρώτη φορά κατά τον 2ο μήνα της ζωής του ζώου. Το εμβόλιο αυτό επαναλαμβάνεται άλλες 2 φορές με μεσοδιάστημα ενός μηνός. Στη συνέχεια το εμβόλιο επαναλαμβάνεται μία φορά το χρόνο (αναμνηστικός εμβολιασμός) για ολόκληρη τη ζωή του ζώου. Κατά τη στιγμή του εμβολιασμού το ζώο θα πρέπει να είναι απόλυτα υγιές, θα πρέπει δηλαδή να εξετάζεατι σχολαστικά από τον Κτηνίατρο. Το εμβόλιο αυτό κυκλοφορεί στο εμπόριο μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα εμβόλια του σκύλου.

Εμβόλιο της Λοιμώδους Ηπατίτιδας του σκύλου

Το εμβόλιο της Λοιμώδους Ηπατίτιδας του σκύλου γίνεται για πρώτη φορά κατά τον 2ο μήνα της ζωής του ζώου. Το εμβόλιο αυτό επαναλαμβάνεται άλλες 2 φορές με μεσοδιάστημα ενός μηνός. Στη συνέχεια το εμβόλιο επαναλαμβάνεται μία φορά το χρόνο (αναμνηστικός εμβολιασμός) για ολόκληρη τη ζωή του ζώου. Κατά τη στιγμή του εμβολιασμού το ζώο θα πρέπει να είναι απόλυτα υγιές, θαπρέπει δηλαδή να εξετάζεατι σχολαστικά από τον Κτηνίατρο. Το εμβόλιο αυτό κυκλοφορεί στο εμπόριο μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα εμβόλια του
σκύλου.

Εμβόλιο της Λοιμώδους Τραχειοβρογχίτιδας του σκύλου

Το εμβόλιο της Παρβοίωσης του σκύλου γίνεται για πρώτη φορά κατά τον 2ο μήνα της ζωής του ζώου. Το εμβόλιο αυτό επαναλαμβάνεται άλλη μία φορά μετά από ένα μήνα. Στη συνέχεια το εμβόλιο επαναλαμβάνεται μία φορά το χρόνο (αναμνηστικός εμβολιασμός) για ολόκληρη τη ζωή του ζώου. Κατά τη στιγμή του εμβολιασμού το ζώο θα πρέπει να είναι απόλυτα υγιές, θαπρέπει δηλαδή να εξετάζεατι σχολαστικά από τον ΚτΣύνδεσμοςηνίατρο. Το εμβόλιο αυτό κυκλοφορεί στο εμπόριο μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα εμβόλια του σκύλου.

Εμβόλιο της Λύσσας του Σκύλου

Το εμβόλιο της Λύσσας του σκύλου γίνεται για πρώτη φορά μετά τους 3,5 μήνες της ζωής του ζώου. Το εμβόλιο αυτό επαναλαμβάνεται άλλες 2 φορές με μεσοδιάστημα ενός μηνός. Στη συνέχεια το εμβόλιο επαναλαμβάνεται μία φορά το χρόνο (αναμνηστικός εμβολιασμός) για ολόκληρη τη ζωή του ζώου. Κατά τη στιγμή του εμβολιασμού το ζώο θα πρέπει να είναι απόλυτα υγιές, θαπρέπει δηλαδή να εξετάζεατι σχολαστικά από τον Κτηνίατρο. Η Λύσσα είναι μία ασθένεια που στη χώρα μας είναι ανύπαρκτη. Λόγω όμως της σοβαρότητας της νόσου αυτής για τον άνθρωπο και τα ζώα, το εμβολιακό πρόγραμμα για την προφύλαξη από τη Λύσσα πρέπει να τηρείται σχολαστικά και δεν πρέπει ποτέ να εφησυχάζουμε. Το εμβόλιο αυτό κυκλοφορεί στο εμπόριο μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα εμβόλια του σκύλου.

Πηγή: e-PetWorld
&
http://www.pets.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=977&Itemid=66

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια