Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Ρόδος: Στον εισαγγελέα η καταγγελία του adespoto.gr για το κλουβί με κυνηγόσκυλο

Ρόδος: Στον εισαγγελέα η καταγγελία του adespoto.gr για το κλουβί με κυνηγόσκυλοΗ αστυνομική διεύθυνση Δωδεκανήσου, την οποία ενημέρωσε το adespoto.gr, τον Ιούνιο για ένα κυνηγόσκυλο που διατηρείται σε κλουβί ενώ στο παρελθόν ο ίδιος άνθρωπος είχε εκεί πολλά σκυλιά και νεκρά ποδοπατημένα κουτάβια, ενημέρωσε τον εισαγγελέα, σε συνεργασία με τη Φιλοζωϊκή Ρόδου για το θέμα.
......
Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους προς το adespoto.gr από την υφιστάμενη υπηρεσία τους (Α.Τ. Ρόδου) εκδηλώθηκαν όλες οι επιβαλλόμενες ενέργειες από πλευράς αστυνομικής αρμοδιότητας για την εν θεμάτι καταγγελία και ειδικότερα αρμόδια υπηρεσία τους σε συνεργασία με τη φιλοζωϊκή εταιρεία Ρόδου επιλήφθηκαν του θέματος και ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.

Ρόδος: Στον εισαγγελέα η καταγγελία του adespoto.gr για το κλουβί με κυνηγόσκυλο


Με αργά και σταθερά βήματα ίσως κάποτε δούμε να αλλάζει η κατάσταση με τα κυνηγόσκυλα που διατηρούνται σε άθλιες συνθήκες και σε παράνομα κλουβιά σε όλη τη Ρόδο. Αρκεί όλοι μας να ενδιαφερθούμε και να καταγγέλουμε στην αστυνομία τις παρανομίες των κυνηγών και όσων διατηρούν τα ζώα τους δεμένα και φυλακισμένα.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3322:rodos-ston-eisaggelea-i-kataggelia-toy-adespotogr-gia-to-kloybi-me-kynigoskylo&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια