Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Ξάνθη: Φόλες σε 20 σκυλιά και γάτες, αδέσποτα και οικ

Ξάνθη: Φόλες σε 20 σκυλιά και γάτες, αδέσποτα και οικόσιταΠάνω από 20 σκυλιά, ανάμεσα τους και κουτάβια θανατώθηκαν από φόλα που έριξαν για ακόμα μία φορά υπάνθρωποι κάτοικοι της περιοχής Παλιάς Χρύσας, στην Ξάνθη.
......
Αδέσποτα αλλά και σκυλιά στις αυλές των σπιτιών τους και γάτες βρήκαν τραγικό θάνατο. Μία αδέσποτη μάνα κουταβιών ξεψύχησε στον κτηνίατρο παρά τις προσπάθειες να σωθεί.

Ξάνθη: Φόλες σε 20 σκυλιά και γάτες, αδέσποτα και οικόσιτα


Το Σωματείο Ζωοφίλων Ξάνθης ΣΩ.ΖΩ. κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και ελπίζει να βρεθεί ο ένοχος.

Mάλιστα η βιαιότητα των σίγουρα ψυχικά άρρωστων και επικίνδυνων για την κοινωνία δραστών εκδηλώθηκε και με βαθιά μαχαιριά(;) σε ένα από τα άψυχα ζώα (φωτό κάτω).

Ξάνθη: Φόλες σε 20 σκυλιά και γάτες, αδέσποτα και οικόσιτα


Το φαινόμενο της δηλητηρίασης ζώων, οικόσιτων και αδέσποτων είναι ιδιαίτερα συχνό στην Ξάνθη ενώ όπως καταγγέλουν φιλόζωοι, σύμφωνα με πληροφορίες του adespoto.gr, το ίδιο φαινόμενο έχει παρατηρηθεί κατά καιρούς και στο Νέο Εράσμιο.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3329:ksanthi-foles-se-20-skylia-kai-gates-adespota-kai-oikosita&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια