Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Ακρωτηρίασαν τα αυτιά κουταβιού και το πέταξαν σε ποτάμι

Ακρωτηρίασαν τα αυτιά κουταβιού και το πέταξαν σε ποτάμιΈνας άνθρωπος που έκανε βόλτα με το σκύλο του την Πέμπτη το πρωϊ παρατήρησε κάτι να επιπλέει σε ένα κανάλι κοντά στο σπίτι του, στην περιοχή Tampa.
......
Όταν πήγε κοντά είδε ένα μισολιπόθυμο κουτάβι!

Η τοπική φιλοζωϊκή έβγαλε το ημίαιμο πιτ μπουλ από το νερό, το οποίο είχε ιατρικούς επιδέσμους και κολλητική ταινία στις άκρες των αυτιών του, από κάποιον που του ακρωτηρίασε τα αυτιά. Το κουτάβι υπέφερε από υποθερμία και οι αρχές υποθέτουν ότι ο ανεγκέφαλος που προσπάθησε να του κόψει τα αυτιά, όπως συνηθίζουν στα καθαρόαιμα πιτ μπουλ, χωρίς σοβαρό βεβαίως λόγο πέραν της εμφάνισης, όταν δεν τα κατάφερε όπως ήθελε, το πέταξε σαν άχρηστο αντικείμενο, στο νερό!

Ο μικρός ονομάστηκε Wilson και είναι 6-8 εβδομάδων. Μόλις γίνει τελείως καλά θα δοθεί για υιοθεσία ενώ οι αρχές ψάχνουν τον δράστη, που υποθέτουν ότι είναι παράνομος εκτροφέας της πίσω αυλής ή διοργανωτής κυνομαχιών.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια