Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Γυναίκα προσπάθησε να πνίξει τη σκυλίτσα της στη θάλασσα

Γυναίκα προσπάθησε να πνίξει τη σκυλίτσα της στη θάλασσαΜία γυναίκα-τέρας παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να πνίξει την ίδια της τη σκυλίτσα(φωτό), μετά από κατανάλωση αλκόολ. Κατηγορείται για κακοποίηση ζώου.
......

Η κτηνίατρος έδωσε αγώνα για να επαναφέρει το μικρόσωμο σκυλάκι στη ζωή, του οποίου η καρδιά και το αναπνευστικό είχαν καταρρεύσει.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από περαστικό ότι κάποιος προσπαθεί να πνίξει ένα σκυλάκι, τραβώντας το με το λουρί του στα βαθιά νερά. Μόλις εντόπισαν την άθλια γυναίκα εκείνη απάντησε ''Είναι απλά ένας σκύλος''.

Η σκυλίτσα ήταν αναίσθητη και ακούγονταν αμυδρά μερικοί χτύποι απ την καρδιά της. Την ώρα που την μετέφεραν σε κτηνιατρείο στη Βοστόνη την χαϊδευαν και ένιωσαν την καρδιά της να σταματά! Της έκαναν τεχνητή αναπνοή μέσα στο αυτοκίνητο και την πίεζαν στο στήθος.

Το σκυλάκι έφτυσε θαλασσινό νερό και άμμο όμως ζούσε!

Η κτηνίατρος της έβαλε αμέσως οξυγόνο και την παρακολουθούν μέχρι να ξεπεράσει την τρομακτική εμπειρία της.

Η ιδιοκτήτρια σύντομα θα δικαστεί.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3300:prospathise-na-pniksei-ti-skylitsa-tis&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια