Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Κοζάνη: Καμπάνια ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα από το Δήμο και το ΑΓΓΙΖΩΟ

Κοζάνη: Καμπάνια ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα από το Δήμο και το ΑΓΓΙΖΩΟΝέα καμπάνια ευαισθητοποίησης έχει ξεκινήσει ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης και το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης «Αγγιζώο».
......Η προσπάθεια του Δήμου στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την παραβίαση των δικαιωμάτων των ζώων αλλά και την προστασία της φύσης.



Από την Τετάρτη ξεκίνησε η τοποθέτηση ταΐστρων και ποτίστρων από τον κόμβο Λάρισας- Θεσσαλονίκης, στις γειτονιές της πόλης καθώς επίσης και η ενημέρωση των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων σχετικά με την εφαρμογή του νόμου περί συλλογής των περιττωμάτων των κατοικίδιων και η διανομή συσκευασιών περισυλλογής περιττωμάτων στους ιδιοκτήτες, σύμφωνα με το newsbeast.

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΑγγιΖωο Κοζάνης, ιδρύθηκε φέτος (2011). Μετά από πολλές προσπάθειες κυρίως ατομικές, για τα αδέσποτα του Δήμου Κοζάνης, που συνεχώς αυξάνονται, μία ομάδα ανθρώπων που μέχρι τώρα έκαναν μόνοι τους ό,τι μπορούσαν, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και να ιδρύσει το ''Αγγιζωο''.

Βοήθησε κι εσύ το Αγγίζωο τώρα. Γίνε κι εσύ Ενεργός Εθελοντής! Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976402458,6977467330, email: aggizwokozanis@gmail.com


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3289:kozani-kampania-eyaisthitopoiisis-gia-ta-adespota-apo-to-dimo-kai-to-aggizoo&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια