Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Κορέα: Δημιούργησαν τον πρώτο σκύλο που φωσφορίζει!

Κορέα: Δημιούργησαν τον πρώτο σκύλο που φωσφορίζει!Επιστήμονες από τη Νότια Κορέα ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι δημιούργησαν το σκύλο που....
......φωσφορίζει στο σκοτάδι! Χρησιμοποίησαν μία τεχνική κλωνοποίησης που μπορεί όπως θεωρούν να βοηθήσει να βρεθούν θεραπείες για ασθένειες όπως το Αλτσχάιμερ και το Πάρκινσον.

Η ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Σεούλ (SNU) λέει ότι το γενετικά τροποποιημένο θηλυκό σκυλάκι ράτσας beagle γεννήθηκε το 2009 και βρέθηκε ότι ακτινοβολεί φθωρίζον πράσινο χρώμα, υπό υπεριώδες φως αν του δοθεί ένα συγκεκριμένο αντιβιοτικό.

Οι ερευνητές δοκίμασαν επί δύο χρόνια την ικανότητα να ''ανάβεις'' ή να ''σβήνεις'' τη φωσφορίζουσα ιδιότητα στο σκυλάκι, βάζοντας φάρμακο στο φαγητό του. Η δημιουργία της σκυλίτσας αυτής ανοίγει νέους ορίζοντες καθώς το γονίδιο που έβαλαν στο σκύλο για να λάμπει μπορεί να αντικαταστήσει γονίδια που προκαλούν θανατηφόρες ασθένειες στους ανθρώπους, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας.

Δήλωσε ότι ο σκύλος δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τεχνολογίας μεταφοράς κυττάρων, όπως είχε χρησιμοποιηθεί για τον πρώτο σκύλο που κλωνοποιήθηκε, το 2005, στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Καθώς υπάρχουν 268 ασθένειες κοινές σε ανθρώπους και σκυλιά, η δημιουργία σκυλιών που δείχνουν συμπτώματα, με τεχνητό τρόπο, μπορούν να βοηθήσουν την εύρεση θεραπείας για τις ασθένειες που πλήττουν τυς ανθρώπους, όπως λένε οι επιστήμονες.

Η έρευνα τους κράτησε συνολικά 4 χρόνια και κόστισε 3 εκατομμύρια δολλάρια.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3242:korea-dimioyrgisan-ton-proto-skylo-poy-fosforizei&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια