Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Alexander McQueen: Άφησε την περιουσία του σε φιλοζωϊκά ιδρύματα και στα σκυλιά του

Alexander McQueen: Άφησε την περιουσία του σε φιλοζωϊκά ιδρύματα και στα σκυλιά τουΟ Βρετανός μόδιστρος Alexander McQueen, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2010 άφησε πίσω του περιουσία 26 εκατομμυρίων δολλαρίων.
......
Η διαθήκη του άνοιξε σήμερα και αποκάλυψε ότι ο Alexander McQueen αποφάσισε να αφήσει μέρος της περιουσίας του στους συγγενείς του, το προσωπικό του, αλλά και στην φροντίδα των σκυλιών του.

Επίσης, διέταξε να δωριστούν από 100.000 δολάρια σε διάφορα ιδρύματα για αδέσποτα ζώα στην Αγγλία, αλλά και σε κέντρα για την προστασία της σεξουαλικής υγείας.http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3238:alexander-mcqueen-afise-tin-perioysia-toy-se-filozoika-idrymata-kai-sta-skylia-toy&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια