Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ρόδος: Βρέθηκε σκυλίτσα

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΔΙΝΙΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ(22/2 ΒΡΑΔΥ) ΑΥΤΗ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ. ΕΤΡΕΧΕ ΜΕΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΜΕΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ! ......ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑΡΗ, ΙΣΩΣ ΜΗΝΩΝ, ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΚΟΛΛΑΡΟ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙ microchip , ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ....

ΑΝ ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ, ΤΗΛ. 6958456602, email: info@adespoto.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , info@strayshelp.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια