Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πάρτι γενεθλίων...για τετράποδους!


Δεν είναι μόνο τα παιδάκια που παίρνουν ακριβά και εντυπωσιακά δώρα όταν έχουν γενέθλια. Οι ιδιοκτήτες σκύλων και γατών διοργανώνουν πολλές φορές ακόμα και πάρτι για τα γενέθλια των ζώων τους.......
Πολύχρωμα μπαλόνια, ειδικές τούρτες χωρίς ζάχαρη, για σκυλιά, λιχουδιές και καλεσμένοι...με τέσσερα πόδια ενώ στο τέλος όλοι φεύγουν ευχαριστημένοι με αναμνηστικά παιχνίδια δώρο!

Οι ιδιοκτήτες ζώων πολλές φορές καλούν γείτονες που αγαπούν το ζώο τους και φιλόζωους φίλους τους να γιορτάσουν μαζί τους για το αγαπημένο τους ζωάκι κάθε χρόνο!

Μερικοί μάλιστα λένε ότι γνώρισαν πολύ κόσμο στο πάρκο ή από τη γειτονιά τους, χάρη στο σκύλο τους!

Άλλοι διστάζουν να κάνουν ολόκληρο πάρτι στο σπίτι, αλλά θα πάρουν σίγουρα κάτι για το ζώο τους, ένα καινούριο κρεββάτι ή λουρί και λιχουδιές τυλιγμένες με κόκκινη κορδέλα!

Πολλοί μάλιστα μαγειρεύουν ειδικές λιχουδιές για τα ζώα τους και τα πηγαίνουν μια μεγάλη βόλτα.

Στην Washington λειτουργεί εστιατόριο, όπου οι άνθρωποι μπορούν να φάνε μαζί με το ζώο τους και να κάνουν εκεί ...σκυλίσια πάρτι γενεθλιών.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια