Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ζητούν άρση της απαγόρευσης των pit bulls!


Τα πιτ μπουλ έχουν κακή φήμη γιατί έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους, αφού οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες τους τα αγριεύουν και τα χρησιμοποιούν σε κυνομαχίες.
Μία πόλη στον Καναδά, η Winnipeg, θέλει να άρει την απαγόρευση για τη ράτσα αυτή, που είχε υιοθετηθεί πριν από 20 χρόνια.......
Πολλοί ιδιοκτήτες πιτ μπουλ λένε ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα..αιμοβόρικα ζώα που τα παρουσιάζουν όσοι δεν γνωρίζουν. Έχουν αποδείξει πολλές φορές πόσο γλυκά πλάσματα είναι και είναι πολύ φιλικά και χαδιάρικα, ειδικά με τα μικρά παιδιά.

Ακόμα και κακοποιημένα πιτ μπουλ, που υιοθετήθηκαν, κατάφεραν να ξεπεράσουν τις φοβίες τους και να γίνουν φυσιολογικά σκυλιά.

Η εκπαιδεύτρια σκύλων Ashley Reid υποστηρίζει την άρση της απαγόρευσης. Λέει ότι τα σκυλιά γεννιούνται όπως όλες οι ράτσες με καλοσύνη στην καρδιά τους. Δεν γεννιούνται ούτε μαχητές, ούτε επιθετικά.

Συγκεντρώνει μάλιστα υπογραφές με petition για να τις παραδόσει στο δημαρχείο της πόλης.

Δεν θα πρέπει να απαγορεύουμε τις ράτσες, αλλά να αυξάνουμε τον έλεγο των ιδιοκτητών, λέει η εκπαιδεύτρια.

Άνθρωποι που έχουν κακές προθέσεις και χρησιμοποιούν τα ζώα τους για κακούς σκοπούς είναι κακοί για την κοινωνία μας. Θα τιμωρήσουμε αυτούς και όχι τα ζώα, λέει σύμβουλος της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια