Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Βρήκαν σε άθλια κατάσταση pit bull που είχε κλαπεί 1 χρόνο πριν


Η αστυνομία της Χαβάης και η Hawaiian Humane Society ερευνούν την υπόθεση πιθανής κλοπής και κακοποίησης σκύλου, αφού βρήκαν το πιτ μπουλ που είχε χαθεί ή κλαπεί πριν από 14 μήνες σε άθλια κατάσταση, ετοιμοθάνατο.......
Ο Keli, ένα 5χρονο blue nose pit bull, ανήκει στην οικογένεια Kamauu, από τη Χαβάη. Ο ιδιοκτήτης του τον έχασε από τα μάτια του τον Νοέμβριο του 2009 και από τότε είχε εξαφανιστεί.

Στην αρχή νόμιζα ότι μου το σκασε αλλά μετά ένας γείτονας μου είπε ότι τον είδε δεμένο, να τον κρατούν δύο νεαροί. Τότε κατάλαβα ότι οην έκλεψαν, είπε ο ιδιοκτήτης.

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, έκανε έκκληση σε όποιον δει το σκύλο και ό,τι μπορούσε για να βρει το ζώο, σαν να χε χάσει το παιδί του.

Είχε χάσει κάθε ελπίδα και αυτός και τα παιδιά του, όταν την 1η Ιανουαρίου 2011, περισσότερο από ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση του σκύλου του, έμαθε κάτι. Ένας φίλος του άκουσε κάποιους να μιλούν για το σκυλί του και του έδωσε το όνομα τους.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου βρήκε έναν από αυτούς, που έμενε στη γειτονιά τους και ήταν περίπου 20 ετών. Ομολόγησε ότι είχε πάρει το σκυλί του και τον οδήγησε στο σπίτι που κρατούσαν το σκυλί. Μία βρώμικη πίσω αυλή. Όταν του έφεραν το σκυλί, τρόμαξε να το αναγνωρίσει. Ο Keli ήταν αδύνατος, βρώμικος, άρρωστος,υποσιτισμένος.

Είχε επίσης πολλές δαγκωματιές πάνω του, άλλες παλιές, άλλες ανοιχτές.

Video from Adespoto.tv.

Πλέον, οι έρευνες στρέφονται σε πιθανό κύκλωμα κυνομαχιών και το Σάββατο 8/1/2011 η αστυνομία μαζί με τη φιλοζωϊκή επισκέφθηκαν το σπίτι όπου βρέθηκε ο Keli.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε βρει αποδείξεις ότι έγινε κάποια κυνομαχία, αλλά η έρευνα είναι ανοιχτή και συνεχίζεται. Στις περισσότερες περιπτώσεις κυνομαχιών που έχουμε δει, τα δαγκώματα είναι κυρίως στο πρόσωπο και στο λαιμό ενώ στον Keli είναι κυρίως στα πόδια του, λένε οι ειδικοί.

Ίσως οι άνθρωποι που είχαν τον Keli να την χτυπούσαν με κάτι στα πόδια. Βρέθηκαν ακόμα 3 σκυλιά, χωρίς σωστή φροντίδα στο χώρο τους και έτσι θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες κακοποίησης. Επίσης, θα κατηγορηθούν και για κλοπή.

Ο σχεδόν ετοιμοθάνατος Keli δέχεται τώρα τη φροντίδα του κτηνιάτρου και έχει ήδη πάρει βάρος. Ακόμα όμως έχει δρόμο για να θεραπευτεί από τα παράσιτα που έχει.

Δεν έχει σημειωθεί άλλη αποκάλυψη περιστατικού κυνομαχιών στην Χαβάη αν και η φιλοζωϊκή πιστεύει ότι υπάρχει κύκλωμα. Προσφέρουν αμοιβή 5.000 δολλαρίων σε όποιον προσφέρει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη όσων οργανώνουν κυνομαχίες.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια