Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ατιμώρητος 65χρονος που κατηγορήθηκε για βιασμό σκύλου


Ένας άνδρας από το Miami κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ με τη σκυλίτσα του, ράτσας Μολοσσού. Ωστόσο δεν θα πάει σε δίκη, αφού η μήνυση αποσύρθηκε την Τετάρτη.
Ο 65χρονος Arman Pacher(φωτογραφία αριστερά) λέει όμως τώρα ότι η ζωή του καταστράφηκε από την συκοφαντική δυσφήμιση και την δημοσιοποίηση της σύλληψής του στο Διαδίκτυο.......
Η ζωή μου καταστράφηκε ενώ η δικαιοσύνη λέει ''οκ, απλά κάναμε πλάκα'', λέει ο Pacher.

H υπόθεση του Pacher ξεκίνησε τον Ιούλιο, μετά από πληροφορίες ότι ο Pacher πήρε τηλέφωνο τον κτηνίατρο του σκύλου του και είπε: ''Δεν μου φαίνεται ότι το απολαμβάνει όταν κάνουμε σεξ! Ίσως δεν είμαι τόσο ενεργητικός πια και έτσι δεν το απολαμβάνει''.

Η κτηνίατρος εξέτασε τη σκυλίτσα και βρήκε σημάδια κακοποίησης αλλά και ανθρώπινο σπέρμα στα ούρα της.

Ο Pacher ισχυρίστηκε ότι αστιευόταν για όσα είπε στο τηλέφωνο ενώ ο δικηγόρος του αμφισβήτησε τα ευρήματα της κτηνιάτρου.

Το δείγμα που είχε ληφθεί από τη σκυλίτσα κρίθηκε πολύ λίγο για να μπορέσει ένα εργαστήριο να το εξετάσει και το σπέρμα ίσως ήταν ανθρώπινο.

Την υπόθεση τότε ανέλαβε η Oregon Humane Society και προσέλαβαν έναν κτηνίατρο ειδικό στην εξέταση τέτοιων στοιχείων, που είχε μάλιστα δουλέψει και στην υπόθεση με τα σκυλιά κυνομαχίας του Michael Vick.

Ωστόσο το κράτος αποφάσισε να αποσύρει τις κατηγορίες λόγω έλλειψης αποδείξεων και πιθανότητας εμπάθειας της κτηνιάτρου.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια