Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Delta Airlines: Έχασαν σκύλο που μετέφεραν και βρέθηκε νεκρός


Μία σκυλίτσα 8 ετών, η Νάλα βρέθηκε νεκρή, αφού το έσκασε από τους υπαλλήλους της Delta Airlines που υποτίθεται ότι θα την πρόσεχαν και θα την μετέφεραν με ασφάλεια.......
H 8χρονη λυκοσκυλίτσα της φωτογραφίας ανήκε σε ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ που μετακόμιζαν λόγω εργασίας στη Γερμανία. Εμπιστεύτηκαν την Delta Airlines για να μεταφέρουν τα δύο τους σκυλιά, την Νάλα και ένα Beagle.

Σε μία στάση όμως στην Ατλάντα η Nala το έσκασε και η εταιρεία ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες ότι το ζώο είχε καταφέρει να σπάσει το κλουβί της αεροπορικής εταιρείας.

Το ζευγάρι όμως δεν μπορούσε να καταλάβει πώς το ζώο κατάφερε να διαλύσει το κλουβί το οποίο είχε σπάσει από πάνω, σαν να έπαισε από κάπου ψηλά και όχι σαν να το δάγκωσε το ζώο ενώ η τρύπα δεν ήταν αρκετά μεγάλη για να βρει ένα τόσο μεγαλόσωμο ζώο.

Η Delta από την άλλη υποστηρίζει ότι υπάρχουν σημάδια από τα δόντια του ζώου, που προφανώς προσπαθούσε να δραπετεύσει από την τρύπα και τελικά τα κατάφερε.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες και το ζώο τελικά βρέθηκε δύο εβδομάδες μετά, σε κατάσταση αποσύνθεσης, σε μια λεωφόρο κοντά στο αεροδρόμιο. Το άτυχο ζώο πιθανότατα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Η Delta προσφέρθηκε να...αποζημιώσει το ζευγάρι με δωρεάν εισιτήρια και να πάρουν πίσω τα χρήματα που είχαν πληρώσει για τη μεταφορά των ζώων τους ενώ ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει και 1000 δολλάρια σε τοπικό καταφύγιο λόγω της θλίψης που νιώθουν που σκοτώθηκε η Nala.

Οι ιδιοκτήτες δεν ενδιαφέρονται να μηνύσουν την Delta και νιώθουν τύψεις που επέλεξαν να εμπιστευτούν αυτή την εταιρεία που όπως λένε δεν πρόκεται να ξαναχρησιμοποιήσουν ποτέ, ούτε γι αυτούς, ούτε για τον σκύλο τους.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια