Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Σύλληψη 7 ατόμων για κυνομαχίες


7 άτομα συνελήφθησαν για διοργάνωση κυνομαχιών σε προάστιο του Maywood.......
Ο σερίφης βρήκε 2 πιτ μπουλ να μάχονται μεταξύ τους, στο υπόγειο ενός σπιτιού. Ο σερίφης είχε λάβει ανώνυμη πληροφορία και πήγε να ελέγξει το σπίτι την περασμένη εβδομάδα.

Το ένα σκυλί, είχε καρφώσει τα δόντια του στο άλλο , που ήταν 11 μηνών και το ξέσκιζε όταν έφτασαν οι αρχές. Υπήρχε αίμα παντού και κατάφεραν μετά από πολλές προσπάθειες να χωρίσουν τα σκυλιά.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για κυνομαχίες και παρακολούθηση κυνομαχίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν είναι άτομα που στοιχημάτιζαν αλλά απλά ανώριμοι που ήθελαν να δουν πώς τσακώνονται τα σκυλιά.

Τα δύο σκυλιά μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο του Σικάγο και έχουν ήδη σταθεροποιηθεί.Πιθανότατα θα είναι σύντομα έτοιμα για υιοθεσία.

Είναι δαγκωμένα, τρομαγμένα, γεμάτα αμφεταμίνες, είχαν τεράστιες αλυσίδες γύρω απ τους λαιμούς τους και είναι πολύ ταλαιπωρημένα αλλά θα γίνουν καλά.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια