Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Υποχρεωτικές εξετάσεις για τα καθαρόαιμα που συμμετέχουν στα Crufts


15 αναγνωρισμένες ράτσες σκύλων θα πρέπει να περάσουν από κτηνιατρικές εξετάσεις πριν τη νίκη τους στα Crufts, την μεγαλύτερη έκθεση μορφολογίας σκύλων, το 2012.......
Ο Κυνοφιλικός Όμιλος της Αγγλίας ανακοίνωσε τους νέους κανόνες χθες σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η υγεία των ζώων και να προστατεύσει την φήμη της έκθεσης.

Ράτσες που είναι επιρρεπείς σε προβλήματα υγείας, όπως τα Μπουλντόγκ, οι Γερμανικοί Ποιμενικοί και τα Παγκ, θα πρέπει να ελεγχθούν από κτηνίατρο πριν παραλάβουν το βραβείο ''Καλύτερος Φυλής''.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από επίθεση φιλοζωϊκής οργάνωσης για την εγκυρότητα της έκθεσης και μετά από ρεπορτάζ του BBC όπου έδειχναν στοιχεία πως τα καθαρόαιμα σκυλιά εκτρέφονται παρά τις γενετικές ασθένειες.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια