Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Καναδάς: Επιτέθηκαν σε σκυλίτσα με κουτάβια με αυτόματο μηχάνημα καρφιών!


H αστυνομία του Quebec ξεκίνησε έρευνα την Παρασκευή για μια ανατριχιαστική ιστορία.
Μια μαύρη Λαμπραντορίνα και τα 8 της κουτάβια δέχτηκαν...επίθεση με αυτόματο πιστόλι καρφιών και εγκαταλήφθηκαν στο δρόμο λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.......
Μετά την δημοσίευση του περιστατικού από τα τοπικά ΜΜΕ, οι φιλόζωοι έγιναν έξαλλοι με την πρωτοφανή βία απέναντι στα ανυπεράσπιστα τετράποδα και προσέφεραν ακόμα και αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψη του ενόχου.

Δύο κουτάβια τελικά πέθαναν από τα τραύματά τους ενώ η μητέρα κατάφερε να ζήσει με ένα καρφί 8 εκατοστών χωμένο στο πίσω μέρος του κρανίου της!

Δεκάδες ήταν ευτυχώς οι ενδιαφερόμενοι να υιοθετήσουν αυτά τα ζώα από την Société protrectrice des animaux de Granby, το καταφύγιο που ανέλαβε τα σκυλάκια από τις 22/12/2010 και μέχρι σήμερα υιοθετήθηκαν όλα τα κουτάβια αλλά και η μαμά.


Τα σκυλιά εντοπίστηκαν αρχικά από μία 17χρονη που γυρνούσε σπίτι της μετά από βόλτα. Προσπάθησε να πλησιάσει τα κουτάβια αλλά η μητέρα τους ήταν επιθετική μετά απ όλα όσα είχε περάσει αυτή και τα μικρά της. Η νεαρή κάλεσε τη μητέρα της και μαζί με γείτονες προσπάθησαν να πιάσουν τα σκυλάκια. Ήταν 6 κουτάβια μαζί με τη μητέρα, που κρύωναν ξαπλωμένα στη μέση του δρόμου, με τη μητέρα τους να τα προστατεύει όρθια από πάνω τους.

Οι φιλόζωοι αγόρασαν τροφή και μετά από μισή ώρα η σκυλίτσα άρχισε να τους πλησιάζει για να φάει. Κατάφεραν να της περάσουν ένα λουρί γύρω απ το λαιμό και τότε άρχισε να κουνά την ουρά της, να νιώθει ασφαλής και να ηρεμεί. Με τη βοήθεια της φιλοζωϊκής έπιασαν τα κουτάβια αλλά ένα κουτάβι πέθανε κατά τη μεταφορά του στο καταφύγιο, αφού είχε δύο καρφιά χωμένα στο κεφάλι τους.


Αυτοί που εντόπισαν αρχικά τα σκυλάκια είχαν δει μια πράσινη σακούλα κοντά τους και όταν έμαθαν για τα καρφιά στο κεφάλι των ζώων, πήγαν να ερευνήσουν για αυτή τη σακούλα. Ανακάλυψαν ότι μέσα στη σακούλα ήταν ένα νεκρό κουτάβι, το όγδοο από την οικογένεια αυτή, που είχε 3 καρφιά στο κεφάλι του!

Έτσι κατάλαβαν ότι τα σκυλιά αυτά δεν ήταν αδέσποτα, ούτε απλά εγκαταλήφθηκαν αλλά κακοποιήθηκαν βάναυσα.

Η τοπική κοινωνία έχει εξαγριωθεί και έχουν συγκεντρώσει χρήματα που προσφέρουν ως αμοιβή για όποιον δώσει πληροφορίες για το δράστη αυτού του εγκλήματος, αφού όπως λένε χαρακτηριστικά ''φοβόμαστε ότι θα το κάνει εύκολα σε άλλο σκύλο ή ακόμα και σε παιδί, ποιός ξέρει;''.

Όλοι πάντως δήλωσαν ότι ο πραγματικός ήρωας είναι η σκυλίτσα, που πέρασε τόσο φόβο και κακοποίηση, βλέποντας τα μωρά της να υποφέρουν και προσπαθώντας να τα προστατεύσει.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια