Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Βέροια: Πυροβόλησαν σκυλίτσα και θα ακρωτηριαστεί για να ζήσει!


Την Τετάρτη το βράδυ 12 Ιανουαρίου βρέθηκε από μέλος του Συλλόγου Ζωοφίλων Ημαθίας - ΖΩ.Η. στον Τριπόταμο Βέροιας η σκυλίτσα που βλέπετε στην φωτογραφία σε άθλια κατάσταση. Έφερε μια τεραστια ανοιχτή πληγή ψηλά στο δεξί της πόδι.......
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το ζώο είχε πυροβοληθεί και ότι εφερε μέσα στο σώμα του σκάγια. Τις επόμενες μέρες το πόδι θα ακρωτηριαστεί, γιατί διαφορετικά, λόγω του μεγέθους του τραύματος, το ζώο κινδυνευει να πεθάνει από οστεομυελιτιδα.

«Θέλουμε να καταγγείλουμε γιά άλλη μια φορά την αλόγιστη και ανεξέλεκτη χρήση των όπλων από κυνηγούς και τη βαρβαρότητα που διακρίνει κάποιους από αυτούς, οι οποίοι βάζουν στόχο και πυροβολούν ό,τι κινείται.

Δεν νοείται να υπάρχουν άνθρωποι που απολαμβάνουν τον βασανισμό και την αφαίρεση της ζωής από αθώα πλάσματα. Οι πυροβολισμοί από κυνηγούς στον Τριπόταμο είναι καθημερινό φαινόμενο και δημιουργούν την αίσθηση στους φιλήσυχους κατοίκους της περιοχής ότι ζουν σε εμπόλεμη ζώνη» καταγγέλει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Ζωοφίλων Ημαθίας - ΖΩ.Η.



Άλλο ένα πλάσμα καταδικάζεται σε πόνο και σε ακρωτηριασμό, για το καλό του, επειδή κάποιος ''μάγκας'' με όπλο αποφάσισε να το εξοντώσει...

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια