Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Στη φυλακή διοργανωτής κυνομαχιών

Στη φυλακή διοργανωτής κυνομαχιών
Στην Tampa των ΗΠΑ οι ερευνητές της φιλοζωϊκής είναι χαρούμενοι μετά την καταδίκη ενός διοργανωτή κυνομαχιών σε φυλάκιση.......
Η υπόθεση που είχε αναλάβει η Hillsborough County Animal Services κράτησε σχεδόν 3 χρόνια για να φτάσει στο δικαστήριο αλλά οι φιλόζωοι ασχολιόντουσαν με τον 48χρονο Maurice Bayless και τα σκυλιά του πάνω από μια δεκαετία!

Τελικά, ήταν ένα video που έδειχνε τον Bayless να παρακινεί το σκύλο του να παλέψει με άλλον που έκανε το δικαστή
να τον καταδικάσει για διοργάνωση κυνομαχιών αλλά η οργάνωση είχε δεκάδες φακέλους με στοιχεία και αποδείξεις εναντίον του, ακόμα και ένα ''δίπλωμα'' που είχε φτιάξει ο 48χρονος για τον ''καλυτερο μαχητή σκύλο''!!!

Την Παρασκευή όμως ο δικαστής William Fuente τον καταδίκασε σε 2.5 χρόνια φυλάκιση σε κρατική φυλακή και άλλα 2.5 χρόνια στη συνέχεια σε κατ οίκον περιορισμό.

Αυτό αποτελεί προειδοποίηση για κάθε άρρωστο που διοργανώνει κυνομαχιες και κακοποιεί τα σκυλιά του.

Επίσης, μαζί με τον Bayless, καταδικάστηκε και η φίλη του, Celena Brantley για κυνομαχίες και τιμωρήθηκε με 364 μέρες φυλάκισης και 5 χρόνια κατ οίκον περιορισμό.

Οι ερευνητές της φιλοζωϊκής έχουν αποδείξεις ότι ο Bayless ταξίδευε ακόμα και στη Νότια Αμερική και το Πουέρτο Ρίκο για να διοργανώνει κυνομαχίες!

Video from Adespoto.tv.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια