Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ινδία: Φιλόζωος σκότωνε...αδέσποτα


Ένας μεσήλικας κάτοικος της βόρειας Kolkata στην Ινδία συνελήφθη αφού σκότωσε αδέσποτα σκυλιά.......
Ο 55χρονος Toton Porhe συνελήφθη βάσει του νόμου για την πρόληψη της κακοποίησης ζώων την Πέμπτη όμως το περίεργο ήταν ότι οι γείτονες του τον ήξεραν ως...φιλόζωο και είχε μάλιστα υιοθετήσει 4 αδέσποτα, τα οποία είχε στο σπίτι του!

Τις τελευταίες μέρες οι κάτοικοι είχαν παρατηρήσει νεκρά σκυλιά που είχαν σκοτωθεί με μυστήριο τρόπο, με ένα χτύπημα στο κεφάλι, όλα τους.Ακόμα και κουτάβια ήταν νεκρά, με τον ίδιο τρόπο.

Ένας φιλόζωος όμως την Πέμπτη είδε τον 55χρονο να δέρνει ένα σκυλί στη μέση του δρόμου. Οι φιλόζωοι συγκέντρωσαν αμέσως υπογραφές και παρέδωσαν στην αστυνομία το χαρτί. Ανέφεραν ότι: Δεν ξέρουμε γιατί σκοτώνει τα σκυλιά με τόση βία αφού ο ίδιος είναι υποτίθεται φιλόζωος και έχει 4 σκυλιά στο σπίτι του. Μάλλον ο άνθρωπος αυτός τρελλάθηκε ή έχει ψυχολογικό πρόβλημα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Toton και έκαναν νεκροψία στο τελευταίο σκυλί που βρέθηκε νεκρό. Η υπόθεση πάντως ακόμα παραμένει ένα μυστήριο.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια