Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Μάνα και κόρη βασάνιζαν ζώα και ζούσαν ανάμεσα στα πτώματα


Μητέρα
και κόρη συνελήφθησαν αφού βασάνισαν δεκάδες ζώα...και ζούσαν ανάμεσα στα πτώματά τους! Η 54χρονη Faith Ross και η 23χρονη Francesca Maselli είχαν ένα σπίτι...τρόμου, όπου ζούσαν παραμελημένα μαζί τους, σκυλιά, γάτες, πουλιά και νυφίτσες.......
Κατηγορούνται ότι βασάνισαν δύο από τα σκυλιά τους, αφού τα άφησαν στο κλουβί τους να πεθάνουν, χωρίς φαγητό και χωρίς να μπορούν να γαυγίσουν, αφού είχαν δεμένα τα στόματά τους!

Οι αρχές έσωσαν 15 υποσιτισμένα και άρρωστα ζώα από την κατοικία και βρήκαν 26 πτώματα.

Έμειναν έκπληκτοι με τις σκηνές που αντίκρησαν, αφού τα πατώματα ήταν γεμάτα ούρα, υπήρχαν βουνά σκουπιδιών ύψους 2 μέτρων αλλά και ακαθαρσίες παντού.

Οι Ross και Maselli δεν είπαν τίποτα στο δικαστήριο που έγινε στη Νέα Υόρκη.

Οι γείτονες είπαν ότι παρότι μερικές φορές άκουγαν σκυλιά να ουρλιάζουν και δεν τα έβλεπαν ποτέ να κάνουν βόλτα, δεν θεώρησαν ότι συμβαίνει κάτι...

Τελικά οι αρχές ενημερώθηκαν από έναν γείτονα που διαμαρτυρήθηκε για διαρροή αερίου και τότε επισκέφθηκαν το σπίτι των δύο γυναικών.


Κατέσχεσαν 2 γάτες και 13 σκυλιά, ανάμεσα τους Τσιουάουα, Ντάτσχουντ, Γιορκσάιρ, Αγγλικό Μπουλντόγκ, Σιχ Τσου και Μπόξερ.

Τα νεκρά ζώα ήταν γάτες, σκυλιά, σαύρες και νυφίτσες.

Μερικά από τα ζωντανά σκυλιά είχαν κλεισμένα τα στόματα τους με ταινίες...

Η υπόθεση αυτή είναι από τις χειρότερες που έχουμε δει στο Rockville. Αυτά τα ζώα απαιτούν δικαιοσύνη. Είναι θύματα, χωρίς φωνή που ήρθαν αντιμέτωπα με το διάβολο!, είπαν οι αρχές.

Μητέρα και κόρη κατηγορούνται με 3 διαφορετικές κατηγορίες κακοποίησης ζώων, τόσο για τα νεκρά σκυλιά που βρέθηκαν άψυχα σε κλουβιά όσο και για ένα πληγωμένο, ζωντανό σκυλί.

Φυλακίστηκαν, με εγγύηση 95.000 δολλάρια για καθεμία τους.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget