Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Δώρισαν 100.000 λίρες σε κτηνιατρική σχολή για τη βοήθειά στο σκύλο τους


Το μαύρο λαμπραντόρ των Michael και Sue Dennis ήταν μόλις 2 ετών όταν διαγνώσθηκε ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή αρθρίτιδας στα μπροστινά του πόδια. Τους είπαν τότε ότι δεν θα ζούσε για πολύ ακόμα.......
Σε μια προσπάθεια να σώσουν τον Jet οι ιδιοκτήτες του ζήτησαν βοήθεια από την Βασιλική Σχολή Κτηνιατρικών Ερευνών του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου {Royal (Dick) School of Veterinary Studies at the University of Edinburgh}.

Οι συμβουλές που πήραν τότε βοήθησαν το ζώο να ζήσει μέχρι τα 10 του χρόνια τελικά και πέθανε το 2008.

''Μιλήσαμε με έναν υπέροχο καθηγητή που εξέτασε το ζώο προσεκτικά και πέρασε πολύ χρόνο μαζί μας. Ήταν όλοι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν. Εντυπωσιαστήκαμε με τη φροντίδα και την προσοχή που μας έδειξαν. Παρότι δεν υπήρχε φάρμακο για το σκύλο μας, μας έδωσαν σημαντικές συμβουλές για την καθημερινή ζωή του, όπως μικρές βόλτες, άσκηση, παιχνίδι. Το σκυλί μας έζησε μαζί μας μέχρι τα 10 του χρόνια και ήταν πολύ χαρούμενο.''

Το ζευγάρι, 60 ετών σήμερα, δωρίζει ένα 6ψήφιο ποσό στη Σχολή αυτή, για να χρησιμοποιηθεί ως υποτροφίες σε όσους μαθητές θέλουν να σπουδάσουν κτηνιατρική και δεν έχουν τα χρήματα!

Ο Michael λέει: Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση. Εντυπωσιαστήκαμε με την δουλειά που κάνουν όσοι δουλεύουν εδώ και θέλουμε να τους ενισχύσουμε.

Το ζευγάρι δώρισε 100.000 λίρες στην κτηνιατρική σχολή.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια