Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Αγγλία: Σοκ! Αυτοκτόνησε γιατί πέθανε ο σκύλος του!


Ένας φιλόζωος αυτοκτόνησε σε γήπεδο γκόλφ, αφού ο κτηνίατρος έκανε ευθανασία στο σκύλο του! Ο 44χρονος Steven Anderson βρέθηκε κρεμασμένος σε γήπεδο Γκόλφ, στο νότιο Γιορκσάιρ ενώ στα πόδια του βρισκόταν μια βαλίτσα, με το σώμα του νεκρού σκύλου του, τον 7 ετών Beaky, ράτσας Κόλλευ.......
Η πρώην σύντροφος του είπε ότι ο Steven ήταν πολύ δεμένος με το σκυλί, που το είχαν πάρει όσο ήταν ζευγάρι και όταν χώρισαν αποφάσισε να τον κρατήσει και να τον φροντίζει εκείνος. Ήταν όλη του η ζωή, ήταν σαν οικογένεια γι αυτόν.

Πήγαινε παντού μαζί με το σκύλο και έκανε μεγάλα ταξίδια με το αυτοκίνητο, πάντα με τον τετράποδο φίλο του ως συνοδηγό. Ακόμα και στη δουλειά τον είχε μαζί του.

Όταν χρειάστηκε να τον πάει στο γιατρό για ευθανασία, γιατί ήταν άρρωστος, ήταν σοκαρισμένος. Δεν μπόρεσε φαίνεται να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς το σκύλο του.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια