Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Σκύλος-σύντροφος για 9χρονη με αυτισμό


Η 9 ετών Emily Ainsworth γεννήθηκε με αυτισμό. Πριν λίγα χρόνια η οικογένεια της μικρής της πήρε έναν ειδικό σκύλο - οδηγό, τον Levi. ......
Από τότε η ζωή της άλλαξε για πάντα. Η ιστορία της Emily είναι μια ιστορία ελπίδας, συμπόνοιας και θέλησης, λέει η μαμά της, που έγραψε βιβλίο για την κόρη της, με τον τίτλο ''Αν θα μπορούσε να μιλήσει ο σκύλος μου'' (If my Dog Could Talk).
Στο βιβλίο περιγράφεται ο όμορφος δεσμός ανάμεσα στη μικρή και το σκύλο της, ώστε να ενημερωθούν περισσότεροι γονείς αυτιστικών παιδιών για τα οφέλη της βοήθειας ενός σκύλου - οδηγού.

Ανακαλύψαμε ότι το να είναι κοντά στο παιδί ο σκύλος ηρεμούσε απίστευτα την κόρη μας. Καταφέραμε να γίνουμε μια καλύτερη, πιο ευτυχισμένη οικογένεια, λέει η μητέρα της 9χρονης.

Η Emily και ο Levi είναι αχώριστοι από το 2008 και εμφανίστηκαν ακόμα και στην εκπομπή του Λάρι Κινγκ!

Η μικρή Emily λέει για το σκύλο της ότι είναι ο καλύτερος της φίλος και ότι θα είναι για πάντα δίπλα της.

Αν και στην αρχή η μικρή ήθελε συνέχεια μαζί της το ημίαιμο σκυλάκι της, o Levi κατάφερε να της προσφέρει σταθερότητα και έτσι τώρα μένει και μόνη της, χωρίς το σκύλο και είναι καλά.

Της προσφέρει την επιβεβαίωση που χρειάζεται, να μπορεί να είναι ευέλικτη με τα άκρα της, να δει γύρω της, λέει η μητέρα της.

Το βιβλίο διατίθεται μέσω Διαδικτύου.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια