Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Αγγλία: Άφησαν 4 σκυλιά να ξεσκίσουν ηλικιωμένη γάτα


ΠΡΟΣΟΧΗ
ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟ VIDEO

Αρρωστημένες εικόνες δείχνουν δύο αλήτες να αφήνουν τέσσερα σκυλιά να ξεσκίσουν μέχρι θανάτου μια ανυπεράσπιστη γάτα και να κλωτσάνε το σώμα της στον αέρα.......Η αστυνομία του Knowsley στην Αγγλία ερευνά το video από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για να ανακαλύψει τους δράστες.
Το γατάκι, αδέσποτο, με το όνομα Tooch ζούσε πάνω από 5 χρόνια στην περιοχή και την ταϊζε ένας φιλόζωος καθημερινά, ενώ είχε δώσει 360 λίρες στο κτηνίατρο που την θεράπευσε από πρόβλημα στα δόντια.

Το έγκλημα έγινε πιθανόν το Σάββατο, στις 3 το μεσημέρι και στο video φαίνονται οι προσπάθειες της ηλικιωμένηες γάτας να ξεφύγει από τα σκυλιά. Αν και τα πρόσωπα των δραστών δεν φαίνονται καθαρά, οι φιλόζωοι της περιοχής ελπίζουν ότι θα εντοπιστούν, κυρίως από τους χαρακτηριστικούς σκύλους τους, ένα Τζακ Ράσελ και ένα με βούλες.

Θέλουμε να τιμωρηθούν, να πάνε φυλακή γι αυτό που έκαναν, λένε.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟ VIDEO

Video from Adespoto.tv.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια