Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Αγγλία: Ακίτα επιτέθηκε σε 2χρονο παιδί


Ένα παιδί δύο ετών δέχτηκε επίθεση από το σκύλο της οικογένειας, ένα Ακίτα. ......
Χρειάστηκε πλαστική εγχείρηση στο πρόσωπο του που θα είναι για πάντα παραμορφωμένο. Οι γονείς του παιδιού παρέδωσαν το σκύλο τους άμεσα στην αστυνομία για να θανατωθεί ενώ σκοπεύουν να δώσουν και το δεύτερο Ακίτα τους σε άλλη οικογένεια.
Ωστόσο, παρά τον πανικό τους τώρα, οι γείτονες τους κατηγορούν για ανευθυνότητα αφού είχαν από καιρό στο παράθυρό τους ταμπέλες που έλεγαν ''προσοχή, επικίνδυνα σκυλιά'' και πάντα καμάρωναν για τα μεγαλόσωμα Ακίτα τους, που τα είχαν από κουτάβια.

Το σκυλί φαίνεται να επιτέθηκε στο παιδί όταν έπαιζαν ενώ έχει μεγαλώσει μαζί του από μωρό, επομένως δεν είναι σίγουρο ότι το ζώο δάγκωσε επίτηδες και από επιθετικότητα το παιδί. Δεν είχε δείξει ποτέ ξανα πριν σημάδια βίας ή επιθετικότητας, προς κανέναν άνθρωπο.

Και το δεύτερο παιδί της οικογένειας έχει μεγαλώσει με τα δύο σκυλιά και τους είχαν μάθει να δέχονται τα χάδια και τα τραβολογήματα των παιδιών.


Η σκυλίτσα Κόνα θανατώθηκε ήδη ενώ η οικογένεια θα δώσει και τον άλλο της σκύλο...

Τα Ακίτα δεν θεωρούνται ''αγρια'' ράτσα και είναι έξυπνα, πιστά σκυλιά αλλά και φύλακες. Μερικοί όμως θεωρούν ότι γίνονται επιθετικά όταν βαρεθούν...

Αστυνομικός πάντως δήλωσε ότι αν και είναι ένα τραγικό περιστατικό για όλη την οικογένεια, είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και πρέπει πάντα οι ιδιοκτήτες σκύλων να είναι προσεκτικοί όταν αφήνουν τα σκυλιά τους με τα παιδάκια τους.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια