Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Σκύλος ξανά με τον ιδιοκτήτη του μετά από 1 χρόνο


Το 2009 ο Joe Derlaga επισκέφθηκε φίλους του στο Staunton και τότε έχασε το σκύλο του, τον Λόκι. Ο Λόκι, ένα ποιμενικό, πήδηξε από το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του και εξαφανίστηκε. ......
Ο 25χρονος ιδιοκτήτης του όσο και αν τον έψαξε δεν τον βρήκε πουθενά και τελικά επέστρεψε σπίτι του. Παρά τις αφίσες και τις αγγελίες στην περιοχή, κανείς δεν τηλεφώνησε για να δώσει κάποια πληροφορία.
Όταν πέρασαν μήνες, ο ιδιοκτήτης πίστεψε είτε ότι ο σκύλος πέθανε, είτε ότι κάποιος τον υιοθέτησε.

Όμως, η τοπική φιλοζωϊκή οργάνωση δέχτηκε κλήση για ένα ποιμενικό που σύχναζε έξω από ένα σχολείο. Ήταν όμως φοβισμένο και ότι προσπάθειες έκαναν να τον πιάσουν, απέτυχαν.

Τελικά, μαζί με την αστυνομία, έστησαν ένα κλουβί-παγίδα και κατάφεραν να πιάσουν το σκύλο μετά από δύο μέρες.

Ο σκύλος φορούσε ταυτότητα και ήταν καταγεγραμμένος στην άδεια ιδιοκτησίας σκύλου του ιδιοκτήτη του και έτσι τον εντόπισαν! Περισσότερα από 2.700 σκυλιά είναι καταγεγραμμένα από το 2010 στην πόλη αυτή, στο όνομα των ιδιοκτητών του. Οι άδειες ιδιοκτησίας σκύλου κοστίζουν 10 δολλάρια το χρόνο και απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της λύσσας για να την προμηθευτεί ο ιδιοκτήτης.

Μαζί με την άδεια, ο ιδιοκτήτης παίρνει και μια ειδική ταυτότητα για το κολλάρο του σκύλου του και αυτό λειτουργεί σαν ..εισιτήριο επιστροφής στο σπίτι, αν το σκυλί χαθεί.

Πλέον ο Loki είναι μαζί με τον ιδιοκτήτη του και μπορείτε και εσείς να ελπίζετε πάντα για το καλύτερο αν φροντίζετε να έχετε μια ταυτότητα με το τηλέφωνό σας στο κολλάρο του ζώου σας, για κάθε ενδεχόμενο.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια