Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Stewie: Η μακρύτερη γάτα στο κόσμο


Η πιο..μακριά γάτα στο κόσμο είναι μια Μέιν Κουν που ακούει στο όνομα Stewie.
Είναι κατοικίδιο και ανήκει σε δύο φιλόζωους που την αγόρασαν από έναν εκτροφέα το 2005. Το σώμα του Stewie έχει μήκος, από τη μύτη του μέχρι το τέλος της ουράς του, 1 μέτρο και 23 εκατοστά!......

Κατέκτησε δικαίως τον τίτλο της ''μακρύτερης γάτας στο κόσμο'' και ανήκει σε μια ράτσα που είναι γνωστή για το μεγάλο μέγεθος και το μήκος που αποκτούν οι γάτες αυτές. Οι Μέιν Κουν είναι αγαπησιάρες και πολύ ήσυχοι χαρακτήρες. Είναι γνωστές ως ''Ευγενικοί Γίγαντες''΄.

O 5 ετών Stewie ψηφίστηκε από τα Guiness ως ο μακρύτερος γάτος στο κόσμο και είναι η δεύτερη γάτα Μέιν Κουν μετά την Frieda από το Σικάγο που ήταν 1 μέτρο και 21 εκατοστά που γίνεται η μακρύτερη γάτα.

Οι ιδιοκτήτες του θα χρησιμοποιήσουν τη φήμη που απέκτησε για να κάνουν μαζί του επισκέψεις σε σχολεία και να μαθαίνουν στα παιδιά πως πρέπει να συμπεριφέρονται στα ζώα.

Video from Adespoto.tv.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget