Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Γάτος γύρισε μετά από 4 χρόνια στην οικογένειά του χάρη στο microchip!


Είχε χαθεί για παραπάνω από 4 χρόνια και σήμερα είναι ξανά με τους ιδιοκτήτες του!......
Ο Colin, ένας μαύρος γάτος, εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 2006 από το σπίτι του στο Lancashire, στην Αγγλία.
Το ζευγάρι που τον είχε έβαλε αγγελίες στην τοπική εφημερίδα αλλά κάποια στιγμή έχασε την ελπίδα του ότι θα ξαναβρει το γάτο. Μετακόμισαν μετά από λίγο καιρό στο Middlesbrough.

Τον περασμένο μήνα όμως μία κάτοικος κοντινής περιοχής παρατήρησε ένα μαύρο γάτο που περιφερόταν στο κήπο της. Επικοινώνησε με την οργάνωση Cats Protection και ένας κτηνίατρος έλεγξε το γάτο να δει αν έχει microchip.

Όντως ο γάτος είχε microchip με καταχωρημένη τη διεύθυνση των ιδιοκτητών του και μάλιστα την καινούρια, αφού είχαν φροντίσει να ενημερώσουν το κτηνίατρο τους, μήπως κάποτε βρισκόταν ο γάτος τους!!!

Η ιδιοκτήτρια του είπε ότι το τηλεφώνημα που της είπαν ότι βρέθηκε ο γάτος της ήταν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που έλαβε ποτέ...

Φροντίστε να τοποθετήσετε microchip στο κατοικίδιο σας και να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας στο όνομα σας, τα οποία πάντα να ανανεώνετε σε περίπτωση αλλαγής! Σε αυτό το άρθρο του adespoto.gr μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το microchip - ηλεκτρονική ταυτότητα.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια