Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Κίνα: Πωλούν online προϊόντα από γούνα σκύλων και γατών


Χιλιάδες προϊόντα που φτιάχνονται από δέρμα σκύλου και γάτας προσφέρονται σε ένα από τα μεγαλύτερα site πωλήσεων της Κίνας, το Taobao.......
Μάλιστα τα πιο δημοφιλή είδη φαίνεται να είναι τα παντελόνια και τα καπέλα φτιαγμένα από γούνα σκύλου!
Ένας χρήστης με το ψευδώνυμο "sjz2ys" δηλώνει ότι όλα τα προϊόντα που πουλά από δέρμα γάτας είναι αυθεντικά, αν και έχει πουλήσει μόνο ένα παλτό. Για παράδειγμα αυτά τα παπούτσια πωλούνται έναντι 99 γιαν.

Οι φιλοζωϊκές οργανώσεις λένε ότι οι έμποροι αυτοί συνήθως στοχεύουν αδέσποτα ζώα, τα πιάνουν και πουλάνε το δέρμα τους σε εμπόρους γούνας στα ανατολικά της χώρας και το κρέας τους σε εστιατόρια στα νότια της χώρας.

Τα ζώα κρατούνται σε άθλια κλουβιά, στιβαγμένα όλα μαζί και περνάνε απίστευτες ώρες φόβου και αγωνίας μέχρι να ξυλοκοπηθούν μέχρι θανάτου με ό,τι μέσο έχει στη διάθεσή του ο κάθε υπάλληλος. Δεν υπάρχει αναισθησία ή οποιοδήποτε άλλο μέσο που ίσως να ελάφρυνε το έγκλημα αυτό.

Ο Zhai Yining, υπεύθυνμος της Κινέζικης Οργάνωσης Προστασίας Μικρών Ζώων λέει ότι έχουν εθελοντές που προστατεύουν τα αδέσποτα αλλά δεν φτάνουν αφού η κυβέρνηση δεν επιτηρεί αρκετά.

Σύμφωνα με τους όρους του site Taobao όποιοι χρήστες θα πουλούν κρέας σκύλου ή γάτας και γούνες τους ή προϊόντα από τις γούνες τους θα τιμωρούνται με μείωση....της βαθμολογίας τους που ίσως επηρρεάσει το αγοραστικό κοινό!

Παρότι προσπάθησαν να σβήνουν όσους χρήστες πουλούσαν τέτοια είδη, ξανα καταχωρούσαν τα στοιχεία τους τόσοι πολλοί και τόσο γρήγορα που δεν μπορούν πια να τους ελέγξουν!

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια