Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Energetix.gr

Image

Έχετε ακούσει ποτέ για τις «μαγικές» ιδιότητες των μαγνητών? Η εταιρία Energetix, ήρθε να σας γνωστοποιήσει όχι μόνο τους μαγνήτες αλλά και τα υπέροχα προϊόντα για εσάς και τα κατοικίδια σας.


......

Image

Ο μαγνητισμός, προκαλεί ένα φανταστικό συναίσθημα της ευημερίας. Προστατεύει από τις νευρικές αναταραχές και αυξάνει την ενέργεια.

Image Image Image Image

Η θεραπευτική δύναμη

Η μεγαλύτερη επιθυμία κάποιου που ενδιαφέρεται για τους συνανθρώπους του, είναι να τους προστατεύει από την ταλαιπωρία. Οι περισσότεροι, όταν συνειδητοποιούμε την ύπαρξη πόνου στη ζωή ενός ανθρώπου, αισθανόμαστε την ανάγκη να βοηθήσουμε θεραπεύοντας τον πόνο του. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας.

Οι μαγνήτες πάντα προκαλούσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανθρωπότητα, σε όλες τις ηλικίες και αυτό οφείλεται στις ειδικές ιδιότητες τους. Η εκπληκτική δύναμη των μαγνητών, ενσωματώνεται όλο και περισσότερο στις σύγχρονες μεθόδους θεραπείας, χρησιμοποιώντας τους προληπτικά αλλά και θεραπεύοντας.

Τα μαγνητικά πεδία, έχουν μια θετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ επαναφέρουν την ενεργειακή μας ισορροπία. Με βάση αυτό, μπορεί να εξακριβωθεί πως οι μαγνήτες:

- Είναι αποτελεσματικοί για ποικίλες ασθένειες
- Ανακουφίζουν τον πόνο
- Ενδυναμώνουν επιδρώντας θετικά πάνω μας
- Αυξάνουν την αντίσταση στην πίεση.
- Βοηθούν στην αϋπνία
- Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος

Επιπλέον, ο μαγνητισμός, προκαλεί ένα ιδιαίτερο συναίσθημα ευημερίας, ενώ προστατεύει από νευρικές αναταραχές και αυξάνει την ενέργεια.

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα προϊόντα, επισκεφθείτε το website www.energetix.gr
Aν θέλετε να γίνεται σύμβουλος των προϊόντων Energetix, επικοινωνήστε με το info@energetix.gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια